Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει πιο όμορφη διακόσμηση από αυτήν που μας θυμίζει διακοπές, πλοία στο Αιγαίο και το Ιόνιο και όμορφες καταγάλανες παραλίες.

Αν είστε φαν του καλοκαιριού κι ετοιμάζεστε για την ανανέωση του καθιστικού σας, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές σας είναι το νησιώτικο στιλ. Μπορείτε είτε να διακοσμήσετε σε καλοκαιρινά  χρώματα και να βάλετε νησιώτικα διακοσμητικά ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε τους χειμερινούς μήνες ή να επιλέξετε ένα νησιώτικο στιλ που θα σας συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι.

Έμπνευση από τη θάλασσα Όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι και νησιά το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στη θάλασσα και τους υπέροχους χρωματισμούς που κάνει. Βάλτε αυτούς τους χρωματισμούς στο σαλόνι σας βάφοντας τον έναν τοίχο σε απαλό τιρκουάζ και τον άλλο σε παλ πράσινο. Επιλέξτε χρώματα που θυμίζουν τα χρώματα των πιο εξωτικών θαλασσών. Ενισχύστε τη διακόσμηση με διακοσμητικά βγαλμένα από την παραλία, όπως κοχύλια, πέτρες και θαλασσογραφίες. Αν θέλετε ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο νησιώτικο στιλ επιλέξτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή μπαμπού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.