9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας! - AllYou.gr

Search

9 Οικονομικοί Τρόποι για να Φέρετε το Νησί στο Καθιστικό σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
16 Ιουνίου 2015

Τώρα το καλοκαίρι δεν υπάρχει πιο όμορφη διακόσμηση από αυτήν που μας θυμίζει διακοπές, πλοία στο Αιγαίο και το Ιόνιο και όμορφες καταγάλανες παραλίες.

Αν είστε φαν του καλοκαιριού κι ετοιμάζεστε για την ανανέωση του καθιστικού σας, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές σας είναι το νησιώτικο στιλ. Μπορείτε είτε να διακοσμήσετε σε καλοκαιρινά  χρώματα και να βάλετε νησιώτικα διακοσμητικά ώστε να μπορείτε να τα αλλάζετε τους χειμερινούς μήνες ή να επιλέξετε ένα νησιώτικο στιλ που θα σας συντροφεύει χειμώνα-καλοκαίρι.

Έμπνευση από τη θάλασσα Όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι και νησιά το μυαλό μας πηγαίνει αμέσως στη θάλασσα και τους υπέροχους χρωματισμούς που κάνει. Βάλτε αυτούς τους χρωματισμούς στο σαλόνι σας βάφοντας τον έναν τοίχο σε απαλό τιρκουάζ και τον άλλο σε παλ πράσινο. Επιλέξτε χρώματα που θυμίζουν τα χρώματα των πιο εξωτικών θαλασσών. Ενισχύστε τη διακόσμηση με διακοσμητικά βγαλμένα από την παραλία, όπως κοχύλια, πέτρες και θαλασσογραφίες. Αν θέλετε ένα ακόμα πιο ολοκληρωμένο νησιώτικο στιλ επιλέξτε έπιπλα από φυσικά υλικά όπως ξύλο ή μπαμπού.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!