Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

5 Ιδέες που θα Φέρουν το Καλοκαίρι στο Σπίτι σας!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Θέλετε ο χώρος σας να θυμίζει χαλαρά (κι αλμυρά) καλοκαιρινά απογεύματα; Δείτε πώς θα καταφέρετε να βάλετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας!

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και μαζί του έχει φέρει άλλον αέρα και στη διάθεσή σας. Γιατί όχι και στο σπίτι σας; Και μπορεί να έχετε συνηθίσει να αντικρίζετε τους ίδιους τέσσερις τοίχους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δε μπορείτε να τους... φρεσκάρετε λίγο. Εμείς σας προτείνουμε να δώσετε στο σπίτι σας φρέσκο και χαρούμενο καλοκαιρινό αέρα με τις παρακάτω απλές, εύκολες και οικονομικές ιδέες και να συγχρονίσετε -επιτέλους- τον χώρο σας με την εξίσου ανανεωμένη διάθεσή σας!

Μήπως στο σπίτι σας κάνει πάντα καλοκαίρι; Δείτε εδώ 11 σημάδια αποκαλύπτουν ότι είστε λάτρεις της πιο φωτεινής εποχής!

Πάρτε μπογιά και βάψτε τα... όχι όλα. Αρχικά, περιορίστε το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στους τοίχους του σπιτιού σας. Αναζητήστε πλούσια μεν αλλά χαρούμενα και ανάλαφρα χρώματα, όπως είναι οι παστέλ αποχρώσεις του μοβ, του μπλε και του πράσινου, και βάψτε έναν και μόνο τοίχο στην κρεβατοκάμαρα ή το καθιστικό σας. Δεν είστε φαν της μπογιάς και του πινέλου; Καλύψτε τον τοίχο σας με ταπετσαρία με έθνικ ή τροπικά μοτίβα. Ολοκληρώστε το καλοκαιρινό look του δωματίου σας με κάδρα και φωτογραφίες σε έντονα και ζωηρά χρώματα, όπως το ροζ, το κίτρινο και το κόκκινο. Θυμηθείτε το εξής: τα φλοράλ διακοσμητικά αξεσουάρ αλλά και όσα είναι φτιαγμένο από ξύλο, θυμίζουν κλίμα... τροπικό οπότε τολμήστε να βρείτε μια θέση στο χώρο σας (και) γι' αυτά.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

Ποιοι κρύσταλλοι φέρνουν αγάπη, ρομαντισμό κι έρωτα στη ζωή σου

Οι μικροί πολύτιμοι και λαμπεροί σύμμαχοι της καρδιάς σου

ΣΠΙΤΙ

6 χρηστικά tips για να απαλλαγείς εύκολα από την ακαταστασία στο σπίτι

Κι όμως, ένα τακτοποιημένο σπίτι χωρίς περιττά πράγματα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους