Skip to main content

ΣΠΙΤΙ

8 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε το Σπίτι σας σε Παράδεισο Διακοπών!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue


Μαρία Μυλωνά

Μπορεί ήδη να έχετε κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στο σπίτι σας ώστε να γίνει πιο καλοκαιρινό, αλλά αν έχετε σκοπό να μην πάτε διακοπές φέτος, τότε θα μπορούσατε με μερικές μικρές προσθήκες να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα κανονικότατο σπίτι διακοπών στο οποίο θα περάσετε υπέροχα.

Η παροιμία που λέει "άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ" είναι πολύ χρήσιμη σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί οι ανάγκες να σας εμποδίζουν να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεχαστείτε σε ένα νησί, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Μετατρέψτε το σπίτι σας στο απόλυτο θέρετρο διακοπών ξοδεύοντας ελάχιστα μόνο χρήματα.

Ξεκινήστε από τον φωτισμό Στις διακοπές όλα είναι πιο χαλαρά ακόμα και ο φωτισμός. Προσθέστε μικρά φωτιστικά ή λάμπες πιο χαμηλής φωτεινότητας ώστε να κάνετε τον φωτισμό σε υπνοδωμάτιο και μπάνιο πιο ατμοσφαιρικό και ρομαντικό. Καθαρίστε όλο το σπίτι, πετάξτε όλη τη σαβούρα της χρονιάς και αμέσως ο χώρος, με τον κατάλληλο φωτισμό, θα λάμψει ακόμα περισσότερο. Αφιερώστε μια εβδομάδα για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις "σπιτικές" σας διακοπές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. 

Διαβάστε επίσης

ΣΠΙΤΙ

5 στοιχεία που μπορούν να αλλάξουν την ατμόσφαιρα στον χώρο σου ακόμα κι αν διαθέτεις μικρό budget

Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για να ανανεώσεις την αίσθηση που σου προκαλεί το σπίτι σου κάθε φορά που επιστρέφεις σε αυτό

ΣΠΙΤΙ

Δημιουργικά tips για να διακοσμήσεις ένα παιδικό δωμάτιο

Να πώς θα γίνει πιο όμορφο το δωμάτιο των μικρών ενοίκων του σπιτιού

ΣΠΙΤΙ

6 πράγματα για να κάνεις σε ένα μεγάλο spring clean στο σπίτι σου

Τα χαλιά φεύγουν και μαζί προετοιμάζουμε το σπίτι για τους θερινούς μήνες

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός