8 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε το Σπίτι σας σε Παράδεισο Διακοπών! - AllYou.gr

Search

8 Οικονομικοί Τρόποι για να Μετατρέψετε το Σπίτι σας σε Παράδεισο Διακοπών!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue

> ΣΠΙΤΙ ::
12 Ιουλίου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Μπορεί ήδη να έχετε κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στο σπίτι σας ώστε να γίνει πιο καλοκαιρινό, αλλά αν έχετε σκοπό να μην πάτε διακοπές φέτος, τότε θα μπορούσατε με μερικές μικρές προσθήκες να μετατρέψετε το σπίτι σας σε ένα κανονικότατο σπίτι διακοπών στο οποίο θα περάσετε υπέροχα.

Η παροιμία που λέει "άμα δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ" είναι πολύ χρήσιμη σε αυτή την περίπτωση. Μπορεί οι ανάγκες να σας εμποδίζουν να τα αφήσετε όλα πίσω και να ξεχαστείτε σε ένα νησί, αλλά τα οικονομικά σας δεν σας το επιτρέπουν. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε. Μετατρέψτε το σπίτι σας στο απόλυτο θέρετρο διακοπών ξοδεύοντας ελάχιστα μόνο χρήματα.

Ξεκινήστε από τον φωτισμό Στις διακοπές όλα είναι πιο χαλαρά ακόμα και ο φωτισμός. Προσθέστε μικρά φωτιστικά ή λάμπες πιο χαμηλής φωτεινότητας ώστε να κάνετε τον φωτισμό σε υπνοδωμάτιο και μπάνιο πιο ατμοσφαιρικό και ρομαντικό. Καθαρίστε όλο το σπίτι, πετάξτε όλη τη σαβούρα της χρονιάς και αμέσως ο χώρος, με τον κατάλληλο φωτισμό, θα λάμψει ακόμα περισσότερο. Αφιερώστε μια εβδομάδα για να προετοιμάσετε το σπίτι σας για τις "σπιτικές" σας διακοπές.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!