Διακόσμηση για Όλα τα Πορτοφόλια: Μικρές κι Έξυπνες Αλλαγές Με Μεγάλα Αποτελέσματα! - AllYou.gr

Search

Διακόσμηση για Όλα τα Πορτοφόλια: Μικρές κι Έξυπνες Αλλαγές Με Μεγάλα Αποτελέσματα!

Home tips και λύσεις διακόσμησης από το www.spirossoulis.com – the home issue.  

> ΣΠΙΤΙ ::
07 Ιανουαρίου 2016

Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε δραστικές και δραματικές αλλαγές στη διακόσμηση του χώρου σας με στόχο να τον αναβαθμίσετε - φτάνει να ακολουθήσετε τις συμβουλές μας.

Είστε φαν της κομψότητας και της πολυτέλειας στη διακόσμηση και περιγράφετε το στυλ σας σαν εκλεπτυσμένο και εκλεκτικό. Ωστόσο, με αυτή τη δήλωση μπορεί να διαφωνεί η τσέπη σας. Ακόμα κι αν δεν ισχύει το δεύτερο σενάριο, εμείς σας παροτρύνουμε να συνεχίσετε να διαβάζετε: παρακάτω θα δείτε ποιες μικρές διακοσμητικές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη... διαφορά στο χώρο σας, ανανεώνοντας και αναβαθμίζοντας τον, χωρίς ωστόσο να απαιτούν από εσάς να κάνετε μεγάλες σπατάλες.

Δείτε εδώ 5 διακοσμητικές ιδέες που φέρνουν το καλοκαίρι σπίτι σας!

Zήστε ένα δράμα Νιώθετε ότι λείπει το δράμα από τη ζωή σας; Μάλλον ήρθε η ώρα να το ξαναβρείτε στη διακόσμηση του σπιτιού σας! Με ποιον τρόπο; Αλλάζοντας το φωτιστικό του χώρου που θέλετε να αναβαθμίσετε και να ανανεώσετε. Τα μεγάλα και ιδιαίτερα φωτιστικά, μάλιστα, δίνουν από μόνα τους ξεχωριστό ύφος και τόνο και αλλάζουν πλήρως την όψη και το look του χώρου που κοσμούν χωρίς να απαιτούν να βάλετε το (διακοσμητικό) χεράκι σας. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε σε αυτήν την περίπτωση είναι το μέγεθος φωτιστικού που θα επιλέξετε αναλογικά με εκείνο του χώρου που μέλλει να φωτίσει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.  

Συντάκτης

Summer in the city

Beach Please! Πώς να ντυθείς για γάμο σε νησί και να είσαι glamorous

Σου αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά για να είσαι… chill but fabulous!

Να τι πρέπει να κάνεις άμα καείς από τον ήλιο

6 tips για να θεραπεύσεις τα ελαφριά εγκαύματα και γρήγορα!

Οι 5+1 καλύτερες παραλίες της Αττικής

Είναι δυο (ή και τρία) βήματα από την Αθήνα και θα σε κάνουν να νιώσεις ότι είσαι ήδη διακοπές!