Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

Αχ Ελλάδα σ' αγαπώ!

Φτιάξε βαλίτσα  και ... φύγαμε!


Φύλλις Νικολάου

Ονειρεύεσαι καλοκαιρινές διακοπές; Εμείς, πάντως,  ψάξαμε και βρήκαμε τρεις πανέμορφους και ξεχωριστούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα, που σε περιμένουν για μια γρήγορη απόδραση

Ναύπλιο: Η πιο γοητευτική πόλη της Πελοποννήσου βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο ωρών από την Αθήνα. Το αρχοντικό Ναύπλιο ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και ιστορική φυσιογνωμία του με τα δύο ενετικά κάστρα του, το Παλαμήδι και την Ακροναυπλία, να κόβουν την ανάσα σε κάθε επισκέπτη. Τα γραφικά στενά της παλιάς πόλης θα σε μαγέψουν, ενώ η παραλία του σε προ(σ)καλεί να κάνεις την πλέον ρομαντική βόλτα με θέα το εντυπωσιακό Μπούρτζι. Αν ο υδράργυρος το επιτρέψει, μην παραλείψεις να κάνεις μια βουτιά στα τιρκουάζ νερά της Αρβανιτιάς.

Σπέτσες: Το πλέον κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού αποτελεί εδώ και χρόνια αγαπημένο weekend προορισμό. Με έντονο αρχοντικό χαρακτήρα, μεγαλοπρεπή νεοκλασικά κτίρια και περίτεχνα βοτσαλωτά, οι Σπέτσες θα σε εντυπωσιάσουν από την στιγμή που θα πατήσεις πόδι... στην στεριά τους. Τα πρωινά, η καρδιά του νησιού χτυπάει στη γραφική Ντάπια όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου με φόντο τα καΐκια και το κοσμικό Πόρτο Χέλι. Λίγο πριν πέσει ο ήλιος, ακολούθησε την πανέμορφη διαδρομή προς την Κουνουπίτσα και το Παλιό Λιμάνι για να απολαύσεις το φαγητό και το ποτό σου με θέα τη θάλασσα! 

voltamessssa.jpg


Τρίκαλα Κορινθίας: Κρεμασμένα στις πλαγιές του όρους Ζήρεια, ξεπροβάλλουν τρία μικροσκοπικά και πανέμορφα χωριά. Πλατάνια και καστανιές, λιθόστρωτα σοκάκια, ψηλοί πύργοι, γραφικά καταπράσινα μονοπάτια, αναπαλαιωμένα αρχοντικά, παραδοσιακά ταβερνάκια και μοναδική θεά προς τον Κορινθιακό Κόλπο συνθέτουν την απόλυτη εικόνα χαλάρωσης που θα σου προσφέρουν τα Τρίκαλα Κορινθίας-κι όλα αυτά μόλις μιάμιση ώρα από την Αθηνά.

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Dolce Vita στη Ρώμη

Πώς να απολαύσετε τη γλυκιά ζωή στην αιώνια πόλη!

ΤΑΞΙΔΙ

Απολαύστε ένα Σαββατοκύριακο στη Σεβίλλη

Μια υπέροχη πόλη της Ισπανίας που αξίζει να ανακαλύψετε

ΤΑΞΙΔΙ

Πώς να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο στη Βουδαπέστη

Μια μαγική πόλη με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να κάνετε και να δείτε

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Bon Jovi ανακοινώνουν την κυκλοφορία του δίσκου Forever – Ακούστε το lead single με τίτλο “Legendary”

Πότε θα κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος του συγκροτήματος;

CELEBS

Μαρίνα Πατούλη: Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή κι η σχέση με τον γιο της

Αποκάλυψε ποια ήταν η χειρότερή της περίοδος

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ισχυρά μυστικά για μια λειτουργική και ικανοποιητική σχέση

Πώς να ερωτευτείς με θεμέλια που θα έχουν διάρκεια