Χαμηλό budget, υψηλές απαιτήσεις; - AllYou.gr

Search

Χαμηλό budget, υψηλές απαιτήσεις;

Να πώς θα βρεις το ξενοδοχείο των ονείρων σου, για μια σύντομη (ή μεγαλύτερης διάρκειας) φθινοπωρινή απόδραση στην Ελλάδα και το εξωτερικό!

08 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, αλλά τα ταξίδια δεν τελειώνουν ποτέ! Αν μάλιστα αναζητάς οικονομική διαμονή, τώρα είναι η εποχή σου. Διάβασε πώς θα κάνεις την καλύτερη επιλογή.

* Αν θέλεις την πιο οικονομική λύση: Το www.hostelworld.com θα σε ξαφνιάσει καθώς, παρά την ονομασία του, δεν απευθύνεται μόνο σε 20χρονους backpackers αλλά σε όλες τις ηλικίες. Κι αυτό γιατί οι επιλογές του συνδυάζουν από κοιτώνες με δεκάδες κρεβάτια, μέχρι δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο σε ξενοδοχεία και hostels σε ολόκληρο τον κόσμο. Όλα τα καταλύματα έχουν προσιτές τιμές και συνοδεύονται από αξιολογήσεις επισκεπτών που θα σε σώσουν από... κακοτοπιές.

* Αν θέλεις μια διαμονή value for money: Πήγαινε στο www.booking.com, που ξεχωρίζει για τις αξιόπιστες προτάσεις αλλά και τα πρακτικά φίλτρα αναζήτησης. Φυσικά, κι αυτό περιλαμβάνει αξιολογήσεις επισκεπτών.

* Αν θέλεις μια διαφορετική εμπειρία διαμονής: Κάνε "κλικ" στο www.airbnb.gr, που σου προτείνει διαμονή σε δωμάτια, διαμερίσματα και μονοκατοικίες ιδιωτών. Τα καταλύματά του δεν προσφέρουν συνήθως υπηρεσίες ξενοδοχείου (αν και σε πολλές περιπτώσεις περιλαμβάνουν πρωινό και καθημερινό καθαρισμό δωματίου). Αλλά θα σου δώσουν την ευκαιρία να ζήσεις σε ένα αυθεντικό σπίτι, όπως οι ντόπιοι. Μπορείς να διαβάσεις περισσότερα εδώ.

* Ό,τι κι αν αναζητάς: Πήγαινε στο www.trivago.com να συγκρίνεις τιμές και στο www.tripadvisor.com.gr να διαβάσεις εντυπώσεις άλλων ταξιδιωτών από το κατάλυμα που σκέφτεσαι να κλείσεις.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!