Το ταξιδιωτικό app που λατρεύει (και) η Drew Barrymore - AllYou.gr

Search

Το ταξιδιωτικό app που λατρεύει (και) η Drew Barrymore

Ένα εργαλείο που πρέπει να χρησιμοποιείς κάθε φορά που προγραμματίζεις να φτιάξεις βαλίτσες!

07 Οκτωβρίου 2016

Η απόσταση από το «θέλω να πάω ένα ταξίδι» μέχρι το «έκλεισα εισιτήρια» ξέρουμε καλά ότι απέχει πολλά χιλιόμετρα. Είναι πάρα πολλές οι λεπτομέρειες που πρέπει να τσεκάρεις πριν προχωρήσεις στην υλοποίηση και αρκετές αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις. Θα πας με αυτοκίνητο ή με αεροπλάνο; Πόσες ώρες θα σου πάρει και ποια είναι η πιο έξυπνη και συμφέρουσα επιλογή;

Σε όλα τα παραπάνω ευελπιστεί να σου δώσει απαντήσεις το Travelmath που αυτοχαρακτηρίζεται – και δεν έχουμε και κανένα λόγο να το αμφισβητήσουμε – ως ένα διαδικτυακό κομπιουτεράκι ταξιδιού που σε βοηθάει να βρεις γρήγορα απαντήσεις.

«Είναι μια εφαρμογή χωρίς την οποία δε θα μπορούσα να ζήσω – υπολογίζει όλους τους χρόνους για τα ταξίδια σου και επειδή ταξιδεύω πολύ, είναι σημαντικό. Όποιος και να το εφηύρε, Travelmath σε αγαπώ» έχει πει η Drew Barrymore.  

Ένα απλό τεστ θα σε πείσει ότι όντως πρόκειται για μοναδικό εργαλείο το οποίο υπολογίζει στο λεπτό πράγματα που εσύ για να τα έχεις τόσο συγκεκριμένα και συγκεντρωμένα, θα χρειαζόταν να σπαταλήσεις πολλές ώρες. Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι θέλει αρκετή δουλειά ακόμα σε ό,τ ι αφορά τα ελληνικά δεδομένα, αλλά για τα ταξίδια εξωτερικού είναι ταμάμ!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!