Μας έκαναν "κλικ" - AllYou.gr

Search

Μας έκαναν "κλικ"

Πέντε φωτογράφοι που αξίζει να ακολουθήσεις στο Instagram.

25 Σεπτεμβρίου 2014

Ανάμεσα στα 200 εκατομμύρια χρήστες του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, υπάρχουν κάποιοι που με τις εικόνες τους μπορούν να αλλάξουν την οπτική σου για τον κόσμο. Όπως οι παρακάτω πέντε φωτογράφοι, οι οποίοι με τις κάμερες και τα smartphones τους απαθανατίζουν τα ταξίδια τους και μπορούν να γίνουν πηγή έμπνευσης.

1.  Joe McNally: Το παρατσούκλι του είναι ο Άρχοντας του Φωτός. Είναι ίσως ένας από τους πιο πολυταξιδευμένους, χάρη στις αποστολές που κάνει για το National Geographic, το Life και το Time.

2. Corey Rich: Έχει κάνει snowboard στη Νέα Γουινέα, ράλι στη Σαχάρα και ταξίδι με τρένο στην Άγρια Δύση. Φωτογραφίζει για λογαριασμό των National Geo Adventure, The North Face, Nike και Sports Illustrated. Αν ονειρεύεσαι περιπετειώδη ταξίδια, είναι αυτός που θα σου δώσει τις ιδέες.

3.  Cole Rise: Γυρίζει τον κόσμο και απαθανατίζει στιγμιότυπα δίνοντάς τους μια ονειρική διάσταση (φωτό). Αναζητάς σκηνικό για το επόμενο παραμύθι σου; Πρέπει οπωσδήποτε να τον ακολουθήσεις! 

4. Ami Vitale: Πρέσβειρα της Nikkon και συνεργάτιδα του National Geographic, η Vitale λατρεύει τα πορτρέτα. Έχει εκθέσει σε διάφορες γκαλερί και μουσεία ανά τον κόσμο.

5. Laurie Rubin: Αγαπάει τα ζώα και την άγρια φύση. Ταξιδεύει και τα φωτογραφίζει όπως δεν τα έχεις δει ποτέ μέχρι σήμερα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!