Skip to main content

ΤΑΞΙΔΙ

2 τέλεια ξενοδοχεία για κοντινή απόδραση του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Όμιλος Διβάνη έχει ετοιμάσει τα καλύτερα, για να περάσεις ξεχωριστά την ημέρα των ερωτευμένων. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

H γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει, κι αν θέλεις να τη γιορτάσεις ξεχωριστά, μόλις βρήκες τον τρόπο. Μάθαμε για δύο πανέμορφα ξενοδοχεία, κοντά μας, που έχουν ετοιμάσει τα καλύτερα για αυτή την ημέρα. 

Πρόκειται για το Divani Caravel Hotel και για το Divani Apollon Palace & Thalasso, που ανήκουν στον Όμιλο Διβάνη. 

Αν, λοιπόν, θέλεις να πάτε κάπου πολύ κοντά (έκπληξη μας μυρίζει) τότε πρέπει να μάθεις γι’ αυτά που σε περιμένουν στο Divani Caravel Hotel. Ξεκινάμε από την υποδοχή στο άνετο και καλαίσθητο δωμάτιο, η οποία θα γίνει με αφρώδη οίνο και σοκολατάκια. Συνεχίζουμε με τον υπέροχο μενού στο Brown’s Bar Restaurant το οποίο θα μπορείς να απολαύσεις με το καλό σου, υπό τους ήχους μουσικής που θα επιμελείται ο dj του εστιατορίου. Και κλείνουμε, με την αναζωογονητική θεραπεία spa με θέα την Αθήνα. Όλα αυτά χωρίς άγχος, καθώς έχει προβλεφθεί late check out!
 

divanicaravel.jpg
Σουίτα Divani Caravel

Αν, τώρα, προτιμάτε θάλασσα, τότε η επιλογή είναι μια και λέγεται Divani Apollon Palace & Thalasso! Αφρώδης οίνος και σοκολατάκια θα αποτελέσουν το πιο γλυκό καλωσόρισμα στο δωμάτιο, ενώ ένα ρομαντικό δείπνο στο εστιατόριο Μύθος με εξαιρετικές γεύσεις, live μουσική και θέα στη θάλασσα θα γράψει τον ωραιότερο επίλογο για την ημέρα των ερωτευμένων. Εναλλακτικά, μπορείτε να διασκεδάστε με ζωντανή μουσική στο A+D Bar συνοδεία εκλεκτών εδεσμάτων και κρασιού. Και φυσικά, προβλέπεται αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του βραβευμένου spa του ξενοδοχείου, για ανανέωση με το ταίρι σου.  Late check out και εδώ για… ρομαντική παράταση στη μίνι απόδραση! 
 

apollonpalace.jpg
Σουίτα Divani Apollon Palace & Thalasso

Και επειδή ξέρουμε ότι ήδη η όρεξη σου για όλα αυτά έχει ανοίξει, παρακάτω μπορείς να δεις τις οικονομικές λεπτομέρειες, ώστε να κάνεις την κράτηση σου γνωρίζοντας τα πάντα!

Για διαμονή στο Divani Caravel Hotel το πακέτο προσφοράς που ισχύει από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2018, προβλέπει δίκλινο Superior στα 170 ευρώ και Σουίτα στα 400 ευρώ. Για το δείπνο 14/2, το μενού είναι €55/άτομο στο εστιατόριο Browns. Στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται: Αφρώδης Οίνος & σοκολατάκια στο δωμάτιο με την άφιξη, πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο, Early Check In & Late check out μέχρι τις 17.00, δωρεάν είσοδος στο Fitness Center του ξενοδοχείου, 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa, 10% έκπτωση στο μενού το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου.
 

browns.jpg
Brown's Restaurant
 

Για διαμονή στο Divani Apollon Palace & Thalasso το πακέτο προσφοράς ισχύει από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2018, προβλέπει δίκλινο Superior στα 170 ευρώ και Σουίτα στα 550 ευρώ.  Για το δείπνο 14/2, το μενού είναι €60/άτομο στο εστιατόριο Μύθος ή ποικιλία και μισό μπουκάλι κρασί €55/άτομο στο A+D Bar. Στην τιμή του πακέτου περιλαμβάνεται: Αφρώδης Οίνος & σοκολατάκια στο δωμάτιο με την άφιξη, πλούσιο πρωινό στο δωμάτιο, Early Check In & Late check out μέχρι τις 17.00, δωρεάν χρήση του χώρου στάθμευσης του ξενοδοχείου , δωρεάν είσοδος στο Fitness center του ξενοδοχείου, αναλυτική συνεδρία υδρομασάζ στην πισίνα θαλασσοθεραπείας του Spa & δωρεάν χρήση χαμάμ & σάουνας, 10% έκπτωση σε όλες τις θεραπείες Spa, 10% έκπτωση στο μενού το βράδυ του Αγ. Βαλεντίνου.
 

mythos1.jpg
Μύθος

Για το τέλος, εκτός από όλα τα παραπάνω ονειρεμένα, να ξέρεις ότι υπάρχει και η επιλογή του gift voucher για το βραβευμένο Divani Athens Spa & Thalasso Center! Μοναδικές θεραπείες προσώπου και σώματος, χαλαρωτικά μασάζ είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που προσφέρει το πλήρως εξοπλισμένο spa του Divani Apollon Palace & Thalasso. 

divaniathensspa.jpg
Divani Athens Spa & Thalasso Center

Διαβάστε επίσης

ΤΑΞΙΔΙ

Οι καλύτεροι εναλλακτικοί ευρωπαϊκοί προορισμοί για την καλοκαιρινή σας λίστα

Ενδιαφέροντες προορισμοί που συχνά παραβλέπονται υπέρ πιο δημοφιλών τοποθεσιών

ΤΑΞΙΔΙ

10 λόγοι για να επισκεφτείτε το Άμστερνταμ την Άνοιξη

Το Άμστερνταμ είναι πανέμορφο κάθε εποχή και την Άνοιξη είναι εντελώς παραμυθένιο

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ