Αν το κλασικό ροζ και το αντίστοιχο γαλάζιο δεν είναι ακριβώς αυτό που είχες στο μυαλό σου, γιατί δεν δοκιμάζεις τα χρώματα της ίριδας; - AllYou.gr

Search

Αν το κλασικό ροζ και το αντίστοιχο γαλάζιο δεν είναι ακριβώς αυτό που είχες στο μυαλό σου, γιατί δεν δοκιμάζεις τα χρώματα της ίριδας;

Like a rainbow!

04 Φεβρουαρίου 2015

rainbow photo1.jpg

Ήσουν καλή στα εικαστικά στο σχολείο; Πιάσε χαρτί, κόλλα και ψαλίδι για να φτιάξεις χάρτινες ροζέτες σε διάφορα χρώματα. Θα χρειαστείς απλό φωτοτυπικό χρωματιστό χαρτί και πολύ κέφι. Στερέωσε τις ροζέτες στου στον τοίχο, κρέμασέ τες από ψηλά ή φτιάξε μινιατούρες και κόλλησέ τες πάνω σε απλά κουτάκια με κουφέτα και έχεις μια τέλεια μπομπονιέρα.

rainbow photo2.jpg

Βάλε χρώμα και χαρούμενη διάθεση κυριολεκτικά παντού, με σημαιάκια! Σε τοίχους, πάνω από τα τραπέζια, από το ένα φωτιστικό στο άλλο, πάνω στις πόρτες τις εισόδου... Και αν τα χέρια σου πιάνουν, μπορείς να φτιάξεις πιο μικροσκοπικές γιρλάντες για να διακοσμήσεις τον μπουφέ σου ή ακόμη και την τούρτα της βάφτισης!

rainbow photo 3.jpg

Tσόχινες καρδιές σε διάφορα χρώματα, ραμμένες στο χέρι ή και στη μηχανή μπορούν να σου δώσουν μια καλή βάση για μια πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα. Σε αυτή μπορείς είτε να δέσεις σε πουγκάκι τα κουφέτα, είτε να τα κρεμάσεις. Για μια πιο ιδιαίτερη ιδέα, μην χρησιμοποιήσεις κορδέλα για να τις κρεμάσεις, αλλά κόλλησε στο πίσω μέρος τους μια καρφίτσα. Έτσι έχεις μια μπομπονιέρα που θα… μείνει στο χρόνο.

rainbow photo 4.jpg

Τα μπαλόνια δεν κοστίζουν πολύ αλλά μπορούν να σου δώσουν ένα τόσο χαρούμενο και τέλειο αποτέλεσμα. Προτίμησε τα μακρόστενα που όταν τα φουσκώνεις μοιάζουν με σωλήνα και φτιάξε με αυτά το "σώμα" του ουράνιου τόξου, ενώνοντάς τα στο πίσω μέρος με χαρτοταινία. Για σύννεφα, χρησιμοποίησε απλά λευκά μπαλόνια στις δύο άκρες του τόξου και είσαι έτοιμη!

rainbow photo 5.jpg

Aν οι γιρλάντες με σημαιάκια σου φαίνονται συνηθισμένες, τι θα έλεγες να φτιάξεις μια πρωτότυπη από καρδιές; Χρησιμοποίησε ένα από τα κοπτικά χειρός που θα βρεις στα βιβλιοπωλεία και μετά ράψε τις καρδιές μεταξύ τους με κλωστή στην ραπτομηχανή, σε χαμηλή ταχύτητα.

rainbow photo 6.jpg

Τι θα έλεγες αντί για ένα κλασικό βιβλίο ευχών να φτιάξεις το δικό σου, με πολύ λίγα χρήματα; Διάλεξε ένα απλό τετράδιο και ντύσε όλη την εξωτερική του επιφάνεια με χαρτί craft. Δίπλωσε χρωματιστά χαρτιά και φτιάξε μικρά τρίγωνα. Στη συνέχεια, σχημάτισε με αυτά, σαν μωσαικό, παραστάσεις.

Έμπνευση, δημιουργικότητα και χρόνος για πειράματα. Τρία συστατικά που θα χρειαστείς για να φτιάξεις την πιο πρωτότυπη βάφτιση για το μικρό

Βρες περισσότερες ιδέες στο Beaucoup HandcraftsΑκολούθησε το allyou στο Instagram!