Το απόλυτο tip της Βeyoncé για να βγάλεις πέρα ακόμα μια δύσκολη προπόνηση - AllYou.gr

Search

Το απόλυτο tip της Βeyoncé για να βγάλεις πέρα ακόμα μια δύσκολη προπόνηση

Το πρόμο για τη νέα σειρά ρούχων της Queen Bee, ξεφεύγει από διαφημιστικό και γίνεται έμπνευση.

> FITNESS ::
03 Οκτωβρίου 2016

Αν παρά το ότι μπήκαμε στον Οκτώβριο εσύ ακόμα δεν έχεις πάρει απόφαση να μπεις σε κανονικούς ρυθμούς γυμναστικής, χρειάζεται να δεις οπωσδήποτε αυτό το νέο βίντεο με την Beyonce. Πρόκειται για το διαφημιστικό της σειράς Ivy Park για το Φθινόπωρο 2016. Σε λίγα λεπτά, θα τη δεις να φοράει υπέροχα αθλητικά σύνολα αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι θα την ακούσεις να λέει πολύ ωραία πράγματα στα οποία πρέπει να δώσεις προσοχή. 

"Μαθαίνω στο σώμα μου ότι κάθε μέρα μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω. Ξέρω ότι το σώμα μου μπορεί να μάθει πως να λυγίζει χωρίς να σπάει" αναφέρει στο βίντεο.

Στη συνέχεια, μοιράζεται το μυστικό της για τα πιο απαιτητικά workouts. Όπως αναφέρει, ακόμα και όταν νιώθει το λαιμό της να καίγεται, τα πνευμόνια της να σβήνουν και τα πόδια της έτοιμα να εκραγούν εκείνη φέρνει στο νου της το άτομο που αγαπάει περισσότερο. "Φαντάζομαι τον εαυτό μου να τρέχει προς το μέρος του. Βλέπω το πρόσωπο του, γελάει, είναι τόσο περήφανος για μένα. Φωνάζει το όνομα μου, και εγώ φτάνω ως το τέλος. Αφήνω πίσω τον πόνο και βρίσκω την αγάπη".Ακολούθησε το allyou στο Instagram!