Θέλεις να αποκτήσεις τα οπίσθια της J.Lo; ΜΠΟΡΕΙΣ! - AllYou.gr

Search

Θέλεις να αποκτήσεις τα οπίσθια της J.Lo; ΜΠΟΡΕΙΣ!

Πάρε τα πάνω σου…

06 Οκτωβρίου 2015

Μπορείς να αποκτήσεις καλοσμιλεμένους γλουτούς και μάλιστα σε λιγότερο από 10 λεπτά! Πώς; Εκτέλεσε τις παρακάτω δύο κινήσεις. Κάνε τρία σετ 15 επαναλήψεων για κάθε άσκηση, 3 ημέρες την εβδομάδα, αφήνοντας μία ημέρα για ξεκούραση ενδιάμεσα.

Έκταση αντίθετου ποδιού- χεριού από γονατιστή στήριξη 

1. Γονάτισε στα τέσσερα. Τέντωσε μπροστά το δεξί χέρι και πίσω το αριστερό πόδι, με τα δάχτυλα να αγγίζουν το πάτωμα.

2. Σφίξε τους γλουτούς και σήκωσε αργά το αριστερό πόδι μέχρι να βρεθεί σε παράλληλη θέση με το πάτωμα. Κράτησέ το για ένα δευτερόλεπτο και μετά κατέβασέ  το αργά. Κάν' το 15 φορές και επανέλαβε με το άλλο πόδι (αυτό είναι ένα σετ).

Ημικάθισμα με πλάγια μετατόπιση

1. Κράτα ένα βαράκι σε κάθε χέρι. Στάσου όρθια με τα πόδια ενωμένα, την πλάτη ίσια και τους μυς της κοιλιάς σφιγμένους. Λύγισε τους αγκώνες έτσι ώστε τα βαράκια να βρίσκονται ελαφρώς ψηλότερα από τους ώμους.

2. Χρησιμοποιώντας το δεξί πόδι, κάνε ένα βήμα στο πλάι, λύγισε τα γόνατα και τους γοφούς και κάθισε πίσω, μέχρι οι μηροί να είναι σχεδόν παράλληλοι με το πάτωμα. Πίεσε τις φτέρνες και σφίξε τα οπίσθιά σου, καθώς σηκώνεσαι προς τα πάνω, φέρνοντας το δεξί πόδι πάλι προς το κέντρο. Κάνε το 15 φορές και μετά επανέλαβε με το αριστερό πόδι (αυτό είναι ένα σετ).Ακολούθησε το allyou στο Instagram!