Αισθάνεσαι πτώμα; Γέμισε ενέργεια, σε (μόλις) 6 λεπτά - AllYou.gr

Search

Αισθάνεσαι πτώμα; Γέμισε ενέργεια, σε (μόλις) 6 λεπτά

Με ΑΥΤΕΣ τις 6 ασκήσεις!

26 Οκτωβρίου 2015

Όταν προσπαθείς να χωρέσεις μέσα σε ένα 24ωρο τις δουλειές του σπιτιού, τη δουλειά στο γραφείο και τη διασκέδαση, για τις οποίες κανονικά θα χρειαζόσουν... 27ώρες, το μόνο που χρειάζεσαι είναι μερικές... ασκήσεις τόνωσης, που θα σε ξεκουράσουν στο ενδιάμεσο. 

Ψάξαμε, βρήκαμε και σου αποκαλύπτουμε τις 6 πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που θα γεμίσουν τις μπαταρίες σου. Και το καλύτερο; Θα σου πάρουν μόλις 6 λεπτά. 

1. Κάνε πηδηματάκια

Κάνε ένα βήμα μπροστά με το αριστερό πόδι, και πριν ακουμπήσεις στο έδαφος, αναπήδησε, λυγίζοντας μπροστά το δεξί γόνατο.  Προσγειώσου στο δεξί πόδι και αναπήδησε ξανά, μετακινούμενη κατά το μήκος του δωματίου, με τα χέρια να ταλαντεύονται με την αντίθετη φορά από τα πόδια.    

2. Συγχρόνισε το βήμα σου

Στάσου όρθια με τα πόδια στη διάσταση. Από αυτή τη στάση, ανασήκωσε (κάνοντας ελαφριά αλματάκια) εναλλάξ το αριστερό και το δεξί πόδι, όσο το δυνατό πιο γρήγορα, αφήνοντας τα χέρια να κινούνται ελευθέρα. Επανάλαβε για 30 δευτερόλεπτα. Κάνε την ίδια κίνηση, για άλλα 30 δευτερόλεπτα, ξεκινώντας από το αριστερό πόδι. 

3. Κάνε σκοινάκι

Με τα πόδια στη διάσταση, στο άνοιγμα των ώμων, πάρε ένα σκοινάκι. Κάνε την κλασική αναπήδηση για 30 δευτερόλεπτα και προσγειώσου απαλά με τις μύτες των ποδιών, ενώ φρόντισε τα γόνατα να είναι ελαφρώς λυγισμένα. 

4. Σύρε τα πόδια σου γρήγορα

Άνοιξε τα πόδια σου, στο ύψος των ώμων και τις πατούσες να κοιτάζουν μπροστά, λύγισε τα γόνατα και τοποθέτησε τα χέρια σου λυγισμένα και κολλημένα στον κορμό σου. Σύρε τα πόδια με γρήγορο ρυθμό προς τα αριστερά, μετρώντας μέχρι το τέσσερα. Κάνε το ίδιο προς τα δεξιά, μετρώντας ξανά μέχρι το τέσσερα. Επανάλαβε, αλλάζοντας πλευρά, για ένα λεπτό. 

5. Πέρασε το ένα πόδι πάνω από το άλλο 

Ξεκίνα με τα πόδια ενωμένα, τα δάχτυλα στραμμένα μπροστά και τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Φέρε το αριστερό πόδι μπροστά και πέρασε το δεξί από την πίσω πλευρά του. Έπειτα επανέφερε το αριστερό πόδι στο πλάι, περάσε το δεξί πόδι μπροστά και το αριστερό πίσω του και το δεξί πόδι δίπλα στο αριστερό. Επανάλαβε την άσκηση, προς την αντίθετη φορά. Κινήσου όσο το δυνατόν γρηγορότερα, γα 1 λεπτό.  

6. Αναπήδησε με το ένα πόδι

Στάσου στο δεξί πόδι και βάλε τα χέρια στους γοφούς. Πήδηξε προς τα πάνω, σχεδόν ένα εκατοστό από το πάτωμα και λύγισε το δεξί γόνατο καθώς προσγειώνεσαι  απαλά. Επανάλαβε τα πηδηματάκια για 15 δευτερόλεπτα, και άλλαξε πόδι. 

Συντάκτης

Hot αυτή τη στιγμή!

BEAUTY TIPS

Τι τρώνε τα μοντέλα της Victoria’s Secret για να έχουν καθαρή επιδερμίδα

Όταν περπατάς στον πιο σημαντικό fashion show, πρέπει το δέρμα σου να είναι άψογο!
ΣΧΕΣΕΙΣ

Να γιατί ερωτευόμαστε

Νέα έρευνα έρχεται να μας αποκαλύψει τη μυστική συνταγή του έρωτα.
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Να γιατί πρέπει να λες καθημερινά "ναι" στους ξηρούς καρπούς

Μην αφήνεις εκτός του μενού σου τα φουντούκια, τα καρύδια, τα φιστίκια... Υπάρχουν λόγοι!
DO IT YOURSELF

3 τρόποι να φορέσεις ένα λεοπάρ παλτό

Κάνε statement με τις εμφανίσεις σου φορώντας αυτό το παλτό
BEAUTY TIPS

6 φυσικοί τρόποι να αποκτήσεις πλούσια φρύδια

Τα προϊόντα που θα σου προσφέρουν τα φρύδια που πάντα ήθελες!
ΥΓΕΙΑ

Να γιατί δεν πρέπει να οδηγείς με ανοιχτό παράθυρο

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο αλλά αυτή η συνήθεια βλάπτει σοβαρά την υγεία σου.