Skip to main content

FITNESS

Θέλεις να αποκτήσεις τα οπίσθια της Eva Mendes; ΜΠΟΡΕΙΣ!

Με αυτές τις 2 super αποτελεσματικές ασκήσεις. 


Μαρία Μυλωνά

Άσκηση 1η:

Στάσου σε απόσταση περίπου 60 εκ. μπροστά από μια ανθεκτική καρέκλα, με την πλάτη γυρισμένη προς την καρέκλα. Λύγισε το αριστερό γόνατο και βάλε το πάνω μέρος του ποδιού (από το γόνατο μέχρι το πέλμα) στην καρέκλα πίσω σου. Κρατώντας την πλάτη ίσια, λύγισε αργά το δεξί γόνατο και χαμήλωσε τον κορμό κάθετα προς το πάτωμα. Μην αφήσεις το δεξί  γόνατο να περάσει το ύψος των δακτύλων του πέλματός σου. Μείνε σ’ αυτή τη θέση ελάχιστη ώρα και μετά, πιέζοντας το δεξί πόδι στο πάτωμα, σήκω όρθια. Ολοκλήρωσε ένα σετ και επανέλαβε την άσκηση με το άλλο πόδι.

Άσκηση 2η: 

Στάσου με τα πόδια ενωμένα και τα χέρια στο πλάι. Κάνε ένα μεγάλο βήμα προς τα αριστερά. Την ώρα που πατάς το αριστερό πόδι στο έδαφος, λύγισε το αριστερό γόνατο και χαμήλωσε τους γλουτούς προς το πάτωμα. Μην αφήσεις το αριστερό σας γόνατο να περάσει το ύψος των δακτύλων του ποδιού σου. Στη συνέχεια, σκύψε μπροστά και πιάσε τον αριστερό σου αστράγαλο και με τα δύο χέρια. Επίστρεψε στην αρχική θέση. Επανέλαβε από την άλλη πλευρά (δεξιά).

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

FASHION TRENDS

6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

Το ψηλόμεσο jean είναι απαραίτητο κομμάτι μιας έξυπνης γκαρνταρόμπας και φοριέται σε απεριόριστες περιστάσεις και συνδυασμούς