Μη χάσεις ΑΥΤΟ το μεγάλο αθλητικό γεγονός στις Σπέτσες! - AllYou.gr

Search

Μη χάσεις ΑΥΤΟ το μεγάλο αθλητικό γεγονός στις Σπέτσες!

Fit and fun, all in one!

04 Μαϊου 2016

Πώς σου φαίνεται η ιδέα να περάσεις ένα Σαββατοκύριακο στις γραφικές Σπέτσες μαζί με… τους τοπ αθλητές του τριάθλου; Ή ακόμη και να αγωνιστείς πλάι τους; Το Spetsathlon σου δίνει αυτή την ευκαιρία! Ο μεγάλος αγώνας τριάθλου, που διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά στο νησί, θα γίνει φέτος από την Παρασκευή 13 Μαΐου μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου.

Περιλαμβάνει δύο διαδρομές, το Spetses Triathlon Sprint (750 μέτρα κολύμπι, 25 χλμ. ποδήλατο & 5 χλμ. τρέξιμο) και το Ολυμπιακό Spetses Triathlon Endurance (1.500 μέτρα κολύμπι, 50 χλμ. ποδήλατο & 10 χλμ. τρέξιμο), έναν κολυμβητικό αγώνα 1.000 μ. και τον ποδηλατικό γύρο του νησιού (25 χλμ). Επίσης το βράδυ της Παρασκευής θα γίνει ένας νυχτερινός αγώνας 3 χλμ., το 1ο Twilight Charity Run, για καλό σκοπό: τα έσοδα από τις συμμετοχές θα διατεθούν για την ενίσχυση τεσσάρων φιλανθρωπικών ιδρυμάτων. 

Στη διάρκεια του τριημέρου θα έχεις την ευκαιρία επίσης να συμμετάσχεις σε διάφορα διασκεδαστικά events, όπως το Melissa Pasta Party το βράδυ Σαββάτου. Αν δεν έχεις ξαναζήσει την εμπειρία του Spetsathlon, μην τη χάσεις. Θα σου μείνει αξέχαστη!

Περισσότερες πληροφορίες: www.spetsathlon.com

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!