Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια των water sports; ΕΚΕΙ πρέπει να πας - AllYou.gr

Search

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με την ασφάλεια των water sports; ΕΚΕΙ πρέπει να πας

Βάλ' το στο αυριανό σου πρόγραμμα! 

27 Μαϊου 2016

Καλοκαίρι, θάλασσα, παιχνίδια στην παραλία και στο νερό. Θαλάσσια σπορ, tubes, σκι, βόλτες με μηχανοκίνητα σκάφη. Extreme sports με flyboards, για όσους αναζητούν μοναδικές εμπειρίες με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο, ή χαλαρωτικές περιπλανήσεις με θαλάσσια ποδήλατα, κανό κ.λπ.

Ανήκεις σ' αυτούς; Και πολύ καλά κάνεις! Ξέρεις, όμως, αν μια επιχείρηση ή σχολή είναι νόμιμη; Γνωρίζεις τους κανόνες ασφάλειας, όταν συμμετέχεις ή αφήνεις τα παιδιά σου να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις στις διακοπές σου;

Τώρα, μπορείς να μάθεις! Ποιος θα σε πληροφορήσει σωστά; Το Safe Water Sports. Πρόκειται για ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που έχει σαν βασικούς στόχους την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα ασφάλειας και πρόληψης των ατυχημάτων καθώς και την ενίσχυση του θεσμικού πλαισίου για την ασφάλεια στην χώρα μας. Για να το πετύχει, το Safe Water Sports δημιούργησε για τους πολίτες, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα (website, apps), προσφέροντας μια σύγχρονη και εξειδικευμένη υπηρεσία. 

Θέλεις να μάθεις ακόμα περισσότερα; Το Σάββατο 28 Μαΐου, το Safe Water Sports, με την ευγενική υποστήριξη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, διοργανώνει μια παρουσίαση με θέμα "Η ασφάλεια στην θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ", στο συνεδριακό Κέντρο “Ν. ΛΟΥΡΟΣ”, ΜΗΤΕΡΑ

Ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι οι Ε. Λαγκώνα - Αναπλ. Καθ. Παιδιατρικής Παν. Αθηνών, Επιστημονική Δ/ντρια Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, Δρ. Π. Πασχαλάκης - Πρόεδρος του Safe Water Sports, Π. Παρασκευάς - Υποναύαρχος Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, Κλαδάρχης Ναυτιλίας, Α. Τσαπατάκης - Παραολυμπιονίκης αθλητής κολύμβησης, Χ. Αγγελούδης - TÜV AUSTRIA Hellas και Β. Τσαμπάζης - Πρόεδρος Ένωσης Σχολών Ναυαγοσωστικής Ελλάδας, ενώ την εκδήλωση συντονίζει η (αγαπημένη μας) δημοσιογράφος- συγγραφέας ομορφιάς και ευεξίας, Άννα Μαρία Παπίρη. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Θα σε περιμένουμε! 

Πότε: Σάββατο 28 Μαΐου, 12:00 έως 14:00

Πού: ΜΗΤΕΡΑ, ΓΕΝΙΚΗ, ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ, ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ & ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ, Ερυθρού Σταύρου 5, ΜαρούσιΑκολούθησε το allyou στο Instagram!