Ο πιο απίστευτος τρόπος να χάσεις 5 πόντους από την μέση - AllYou.gr

Search

Ο πιο απίστευτος τρόπος να χάσεις 5 πόντους από την μέση

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι μια μικρή κίνηση αρκεί για να τα καταφέρεις.

03 Οκτωβρίου 2016

Έχεις κουραστεί να αντιμάχεσαι το muffin top; Κι όμως σου έχουμε τον πιο εύκολο,  αποτελεσματικό και απίστευτο τρόπο για να χάσεις έως και 5 πόντους από την περιοχή της μέσης. Ποιος είναι αυτός; Να πετάξεις το τηλεκοντρόλ σου!


Κι όχι δεν εννοούμε να το κάνεις γιατί μόνο έτσι θα αποφασίσεις να βάλεις τα αθλητικά σου και να βγεις στους δρόμους, τα πάρκα ή τα γυμναστήρια.  Το μόνο που σου προτείνουμε είναι να σηκώνεσαι από τον καναπέ όταν θες να αλλάξεις κανάλι και να το κάνεις… χεράτα!

Νέα έρευνα από την Αυστραλία έδειξε πως τα άτομα που προτιμούν να κάνουν ακόμα και τις πιο ελαφρές δραστηριότητες έχουν 16% μικρότερη περιφέρεια από εκείνα που κολλάνε στον καναπέ. Μάλιστα, ακόμα και μερικά βήματα παραπάνω φαίνεται ότι κάνουν τη διαφορά και αυτό ισχύσει ακόμα και για τα άτομα που δεν γυμνάζονταν καθόλου.

Μάλιστα όσοι σηκώνονται από τον καναπέ τους για να κάνουν αυτές τις μικρές δραστηριότητες έχουν επίσης χαμηλότερο Δείκτη Μάζας Σώματος και εμφανίζουν χαμηλότερο κίνδυνο εμφάνισης μεταβολικού συνδρόμου.

Για να δεις τη μέση σου να γίνεται δαχτυλίδι, λοιπόν, από σήμερα πέτα το τηλεκοντρόλ, περπάτα όταν μιλάς στο τηλέφωνο και προτίμησε τις σκάλες από το ασανσέρ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!