Αυτό το gadget είναι ιδανικό για σένα που φοβάσαι να τρέχεις μόνη - AllYou.gr

Search

Αυτό το gadget είναι ιδανικό για σένα που φοβάσαι να τρέχεις μόνη

Αν οι φόβοι μπαίνουν εμπόδιο στην άσκηση σου, ίσως σε βοηθήσει αυτή η συσκευή.

10 Οκτωβρίου 2016

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που φοβούνται να τρέξουν μόνες τους.  Εκεί που λένε ότι θα το τολμήσουν, ξαφνικά πέφτουν πάνω σε μια ακόμα ιστορία με "περίεργους" τύπους στα πάρκα και στους δημόσιους χώρους. Όμως, είναι λύση να τη βγάζουν στον καναπέ λόγω φόβου; Ε, δεν είναι. Πρέπει να βρεθεί τρόπος να βγαίνουν στο δρόμο με μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας! 

Τα παραπάνω σκέφτηκαν κάποια μυαλά εκεί έξω και δημιούργησαν ένα gadget αυτοάμυνας το οποίο δε χρειάζεται καν να έχεις σε κάποια τσάντα. Το φοράς στο δάχτυλο σου και σου υπόσχεται ότι θα σε προστατεύσει αν ποτέ χρειαστεί. Λέγεται Go Guarded, έχει σχεδιαστεί από δρομέα και ουσιαστικά είναι ένα μικρό όπλο αυτοάμυνας. Κάνει 16 δολάρια και βγαίνει σε δύο χρώματα.

"Θα χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου για να αμυνθείς σε περίπτωση επίθεσης. Με το Go Guarded στο δάχτυλο σου, αυξάνεις τις πιθανότητες να καταφέρεις να αποδράσεις και να είσαι ασφαλής" αναφέρεται στην περιγραφή του προϊόντος. Φυσικά, επισημαίνεται ότι δεν είναι παιχνίδι και η χρήση του ενδείκνυται μόνο για άμυνα. 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!