Skip to main content

FITNESS

3 λόγοι να πεις "ναι" στο νέο Print Smooth της Reebok 

Είμαστε σίγουρες ότι θα βρεις και πολλούς άλλους λόγους για να κάνεις δικό σου αυτό το παπούτσι!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Η Reebok, η παγκόσμια δύναμη στο χώρο του αθλητισμού, ανακοίνωσε το καινούργιο της μοντέλο στην κατηγορία του «running» και εμείς είμαστε έτοιμες να το βάλουμε στα... πόδια. Δηλαδή, να τρέξουμε να το αγοράσουμε!

Πρόκειται για το νέο Reebok Print Smooth, την τελευταία εξέλιξη στη σειρά της Reebok για σταθερό τρέξιμο. Παρακάτω σου δίνουμε 3 από τους πολλούς λόγους, που πρέπει να έρθεις μαζί μας και να πεις "ναι" σε αυτό το παπούτσι.

#1. Είναι άνετο

Το μοναδικό design της εξωτερικής σόλας, είναι εμπνευσμένο από την ψηφιακή τεχνολογία χαρτογράφησης των πιέσεων που δέχεται το πέλμα, σε συνδυασμό με μία σιλουέτα η οποία ταιριάζει απόλυτα στις lifestyle επιλογές του καθένα.

#2. Δε σε δεσμεύει

Τώρα μπορεί να είσαι του χαλαρού τρεξίματος, όμως σε λίγο καιρό μπορεί να θέλεις να βάλεις στόχο να βγάλεις μαραθώνιο! Το Reebok Print Smooth δε σε δεσμεύει. Είναι ιδανικό, τόσο για εκείνους που προτιμούν το χαλαρό τρέξιμο όσο και για εκείνους που το τρέξιμο είναι η βασική μορφή άθλησής τους.

#3. Φοριέται όλη μέρα

Το Print Smooth, απευθύνεται στον καθημερινό δρομέα που θέλει ένα παπούτσι αισθητικά όμορφο, που παράλληλα μπορεί να το φορέσει σε πολλές περιστάσεις. Με την τεχνολογία του για απορρόφηση κραδασμών, διασφαλίζει σε όποιον το φοράει καθημερινά, ότι θα έχει την ευελιξία και τη σταθερότητα που χρειάζεται.


printsmoothin.jpg

 

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Print Smooth περιλαμβάνουν :

  1. Ακρίβεια στην απορρόφηση κραδασμών - Η τεχνολογία εντοπισμού κραδασμών μέσω της εξωτερικής σόλας και των δύο στρωμάτων αφρού, βοηθάει στην απορρόφηση των κραδασμών, όπου χρειάζεται.
  2. Ευελιξία - Οι ευέλικτες πτυχές του μαζί με τους ανεξάρτητους κόμβους που είναι τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά, προσφέρουν έξτρα ευελιξία.
  3. Σταθερότητα - Η ελεγχόμενη περίμετρος του παπουτσιού με το σχηματισμένο πλέγμα γύρω από τους ανεξάρτητους κόμβους, εξασφαλίζει το σταθερό εντοπισμό κραδασμών, ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα του εδάφους.

 

Ο Scott Daley, General Manager of Running at Reebok, αναφέρει: «Οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πολλούς τρόπους για να είναι δραστήριοι και σε καλή φυσική κατάσταση. Η καρδιά της άθλησης όμως είναι το τρέξιμο. Αυτό είναι εξάλλου και η κινητήριος δύναμη για κάθε μορφή άθλησης. Έτσι, είτε ήδη τρέχεις, είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το τρέξιμο, το Reebok Print Smooth είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής θέλεις να κάνεις».

«Το κύριο χαρακτηριστικό του Print Smooth βρίσκεται στην εξασφάλιση της άνεσης που παράλληλα δεν ρισκάρει τις επιδόσεις στο τρέξιμο ή την προσαρμοστικότητα σε διάφορες μορφές άσκησης. Θεωρούμε ότι έχουμε βρει αυτή την ισορροπία και ανυπομονούμε οι δρομείς σε όλο τον κόσμο να πάρουν το νέο παπούτσι στα χέρια και στα πόδια τους».

 

Το Reebok Print Smooth είναι ήδη διαθέσιμο στο Reebok.gr και σε επιλεγμένους συνεργάτες (http://fitness.reebok.gr/store-locator/)!

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

FITNESS

5 έξυπνα tips για να καις περισσότερες θερμίδες όσο περπατάς

Το περπάτημα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο προς μια καλύτερη φυσική κατάσταση, αλλά και στην ήπια απώλεια βάρους

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ