Skip to main content

FITNESS

Fit χωρίς γυμναστήριο; Γίνεται!

Η άσκηση θέλει τρόπο (και κόπο ναι, αλλά κυρίως τρόπο).


Κέλλυ Νόβακ

Εάν ξυπνάς ήδη από τα χαράματα για να τα προλάβεις όλα, τότε το μόνο που μπορώ να σου ευχηθώ είναι «καλό κουράγιο»! Παρόλα αυτά, όσο πολυάσχολη και αν είσαι, είμαι σίγουρη ότι έχεις υποσχεθεί άπειρες φορές στον εαυτό σου ότι σήμερα είναι η μέρα που επιτέλους θα πας στο γυμναστήριο. Και ενώ μέχρι το μεσημέρι, είσαι βέβαιη ότι η ετήσια συνδρομή σου στο γυμναστήριο, δεν θα πάει στράφι, μέχρι το τέλος της ημέρας όλα αλλάζουν.

Δεν υπάρχει λόγος να σκας πάντως, γιατί μπορώ να σε βεβαιώσω ότι σήμερα θα γυμναστείς. Μπορεί όχι με τον παραδοσιακό τρόπο ή στον χώρο του γυμναστηρίου αλλά έξω από αυτόν! Πώς; Μα, σου λέω παρακάτω…

#1. Γυμναστική στο σπίτι

Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά πίστεψέ με δεν είναι! Έχει πολύ fun τελικά να βάλεις ένα fitness βίντεο στο YouTube για να γυμναστείς. Μπορείς επίσης, να επιλέξεις ότι είδος άσκησης προτιμάς εσύ! Και φυσικά, μπορείς να προσκαλέσεις και την καλύτερή σου φίλη και να γυμναστείτε παρέα. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, μπορείς να γυμναστείς σωστά. Τα workouts των 7λεπτων sessions είναι ζωντανή απόδειξη!

 

 

 

 

#2. Γυμνάσου βλέποντας τηλεόραση

Δεν γίνεται να έχεις το Survivor να παίζει στην TV και να θαυμάζεις τα καλογυμνασμένα σώματα των παικτών και εσύ να κάθεσαι απλά στον καναπέ σου. Αξιοποίησε τις λίγες ώρες χαλάρωσής σου, σηκώνοντας βάρη 2kg μέχρι 5 kg. Δέκα λεπτά κάθε μέρα αρκούν για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα!

 

#3. Άσε το αυτοκίνητο στο γκαράζ

Αύξησε λίγο την καθημερινή σου άσκηση, αφήνοντας το αμάξι στο γκαράζ. Όποιες δουλειές κάνεις συνήθως με το αυτοκίνητο, από σήμερα κάνε με τα πόδια. Επίσης, αν η δουλειά σου δεν είναι μακριά από το σπίτι (έχει δηλαδή μια απόσταση 30 λεπτών με τα πόδια), τότε πήγαινε με τα πόδια. Με τον τρόπο αυτό, όχι μόνο θα έχεις θετικά αποτελέσματα στο σώμα σου, αλλά και στην υγεία σου!

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 είδη γυμναστικής για να βελτιώσεις την αντοχή σου στη φυσική δραστηριότητα

Τι να ξεκινήσεις για να δεις την αντοχή σου να βελτιώνεται άμεσα.

FITNESS

7 ασκήσεις δαπέδου χωρίς εξοπλισμό για να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

Γίνετε 10 κιλά ελαφρύτεροι προσθέτοντας αυτές τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς ασκήσεις δαπέδου στη ρουτίνα σας

FITNESS

10 συμβουλές που σίγουρα χρειάζεσαι αν είσαι κι εσύ fitness newbie

Ο δεκάλογος της αρχάριας στη γυμναστική, για να πάνε όλα καλά

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς