Skip to main content

FITNESS

Mήπως να τρέξεις στο μέλλον;

Αυτό το αθλητικό event δεν πρέπει να το χάσεις!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Για 3η συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί φέτος το SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον και αν θες να είσαι εκεί, δεν έχεις παρά να μπεις στο www.SNFRUN.org, καθώς οι εγγραφές ξεκίνησαν. 

Το ραντεβού δίνεται για τις 23 Ιουνίου και ο αγώνας εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Summer Nostos Festival (SNFestival), το οποίο διοργανώνεται και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) προσφέροντας μία εβδομάδα δωρεάν εκδηλώσεων για όλους, από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Το SNF RUN θα πραγματοποιηθεί κατά τον εορτασμό της παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας, με δωρεάν συμμετοχή για όλους, ξεκινώντας από το Παναθηναϊκό Στάδιο και τερματίζοντας στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, μέσω του ιστορικού κέντρου της Αθήνας.

Ο φετινός αγώνας, θα περιλαμβάνει 2 διαφορετικές διαδρομές, των 10 και 6 χιλιομέτρων, καθώς και τη διαδρομή 1 χιλιομέτρου για αθλητές των Special Olympics. H εκκίνηση του αγώνα των 10 χιλιομέτρων θα δοθεί στις 20:40, ενώ η εκκίνηση των 6 χιλιομέτρων θα δοθεί δέκα λεπτά αργότερα, στις 20:50, με σημείο εκκίνησης και για τις δύο στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Σημείωσε ότι:

- Ο αγώνας είναι δωρεάν και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

- Για τις διαδρομές των 6 και 10 χλμ. οι εγγραφές είναι περιορισμένες, στον αριθμό των 3.000 συμμετεχόντων, ανά διαδρομή.

- Στις διαδρομές των 6 και 10 χλμ. θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση και θα γίνουν απονομές στους 3 πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης για άνδρες και γυναίκες.

- Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 15o έτος της ηλικίας τους για τη διαδρομή των 10 χλμ, και το 12o έτος της ηλικίας τους για τη διαδρομή των 6 χλμ. Οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση και να εγγραφούν μέσω της ιστοσελίδας www.SNFRUN.org. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών απαιτείται ενυπόγραφη υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τον ασκούντα γονική μέριμνα.

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ