Skip to main content

FITNESS

Το πιο θηλυκό fitness date δίνεται 9 έως 13/10 στο adidas Runbase

H Ladies Week φτάνει! Ακόμα να κλείσεις τη θέση σου;


Μαριέτα Χριστοπούλου

Δες λίγο την ατζέντα σου, και εστίασε στην ερχόμενη εβδομάδα. Ελπίζω να μην έχεις κανονισμένο τίποτα ή έστω ό,τι έχεις κανονίσει να είναι νωρίς το πρωί, γιατί πολύ απλά, τα απογεύματά σου αξίζει να γεμίσουν με τις δραστηριότητες που ετοιμάζει η adidas για όλες τις γυναίκες!

Ladies Week, με λίγα λόγια. Έρχεται! Από τις 9 έως τις 13 Οκτωβρίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Κουκάκι και το adidas Runbase, όπου θα μας περιμένουν οι adidas Runners Athens για να μας προετοιμάσουν για το Ladies Run στις 22/10. 

Άσκηση, ομορφιά, διασκέδαση, ξεχωριστά runs, workouts & special treatments... Δε γίνεται να τα χάσεις! Το πρόγραμμα, λοιπόν, μπορείς να το δεις στη συνέχεια. Απλά διάλεξε το event που σου ταιριάζει, μπες στο www.adidas.gr/adidasrunners για να κλείσεις θέση και ετοιμάσου για την πιο ξεχωριστή εβδομάδα φτιαγμένη μόνο για γυναίκες.
 

takecharge.jpg
 

Τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου, ξεκινάμε στις 18:30 με ένα δυναμικό run που μας καλεί να ξεκινήσουμε την εβδομάδα με θετική διάθεση και σιγουριά και να απελευθερώσουμε όλη την ενέργειά μας. Επιστρέφοντας στο adidas Runbase στις 20:00, αφήνουμε τη μουσική να μας παρασύρει και τα δίνουμε όλα στο ξεχωριστό dance session που ετοίμασε ειδικά για τις adidas Women η χορογράφος & dance trainer Chali Jennings, συνδυάζοντας μοναδικά την κίνηση με το κέφι και την ευεξία.

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στις 18:30, ο παλμός μας θα συγχρονιστεί με εκείνον της πόλης σ’ ένα γυναικείο run στις πιο urban γειτονιές του κέντρου της Αθήνας, ενώ αμέσως μετά στις 20:00 η Μαρία Λουίζα Βούρου μας δείχνει τα μυστικά του pilates σε ένα ιδιαίτερο session όπου θα αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, δύναμη και ακρίβεια στις κινήσεις μας. Την ίδια ώρα, στο 2ο όροφο του adidas Runbase η Σοφία Ξηροτήρη μας βοηθάει να βελτιώσουμε την ευλυγισία, την ισορροπία και τη δύναμή μας, σ’ ένα μοναδικό yoga session.

Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου στις 17:30, τη σκυτάλη παίρνουν ο Λευτέρης Καλλιτσουνάκης με ένα upbeat session λειτουργικής προπόνησης όπου θα νιώσουμε πώς δουλεύει το σώμα μας σε διάφορες ασκήσεις που θα μας προκαλέσουν, ενώ ο Νικόλας Ντάνος κάνει δυναμικό come back για μια special προπόνηση όπου θα πάρουμε τον έλεγχο του σώματός μας, με έμφαση στην ενδυνάμωση του κορμού και των ποδιών. Συνεχίζουμε με το πιο “glorious” run στις 19:00 και διεκδικούμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, με ένα run που θα μας κάνει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε! Στις 20:00 οι fitVPaddiction θα επικεντρώσουν τις προσπάθειες μας σε σημαντικούς μυς για το τρέξιμο αλλά και την εμφάνισή μας με το Brazilian Ladies Butt για ενδυνάμωση και τόνωση γλουτών.

Καθόλη τη διάρκεια του Ladies Week στο adidas Runbase (Πετμεζά και Φαλήρου 16) θα μας περιμένουν οι beauty experts των ΙΕΚ ΑΚΜΗ με μοναδικά beauty treatments ενώ δεν θα λείπουν και οι διάφορες υγιεινές λιχουδιές που θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε ενέργεια και να κλείσουμε κάθε workout απολαυστικά.

Ραντεβού εκεί! 

 

#adidasWomen

#TakeChargeAthens

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 είδη γυμναστικής για να βελτιώσεις την αντοχή σου στη φυσική δραστηριότητα

Τι να ξεκινήσεις για να δεις την αντοχή σου να βελτιώνεται άμεσα.

FITNESS

7 ασκήσεις δαπέδου χωρίς εξοπλισμό για να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

Γίνετε 10 κιλά ελαφρύτεροι προσθέτοντας αυτές τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς ασκήσεις δαπέδου στη ρουτίνα σας

FITNESS

10 συμβουλές που σίγουρα χρειάζεσαι αν είσαι κι εσύ fitness newbie

Ο δεκάλογος της αρχάριας στη γυμναστική, για να πάνε όλα καλά

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024