Skip to main content

FITNESS

Αυτή η σειρά ρούχων είναι ειδικά σχεδιασμένη για το σώμα σου

Λέγεται Reebok Crafted By Fitness, την επιλέγουν Μιλλούση και Πετρούνιας, και θα κάνει τις προπονήσεις σου...Ολυμπιακών προδιαγραφών.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Γυμναστήριο, τρέξιμο στη φύση, ποδήλατο, στίβος... Όποια μορφή άσκησης και να έχεις επιλέξει για εσένα, το μόνο σίγουρο είναι ένα: τα σωστά ρούχα κάνουν τη διαφορά.

Μια λάθος φόρμα που σου πέφτει τη στιγμή που πας να σπάσεις το προσωπικό σου ρεκόρ, σίγουρα σου ρίχνει απόδοση και ψυχολογία. Ένα σουτιέν που δεν είναι πάνω στο σώμα σου, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις δυσφορία έως και πόνο. Δεν είναι λεπτομέρειες όλα αυτά! Είναι τα "όπλα" σου, στη μάχη να απλαμβάνεις τη γυμναστική και να προσέχεις το σώμα σου.

milousi112.jpgΓι' αυτό, πρέπει να μάθεις για την σειρά Crafted By Fitness της Reebok, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα το δικό σου και κάθε αθλούμενου. Είναι βασισμένη σε μελέτες που έχουν γίνει σε σώματα αθλητών καθώς και στην εμπειρία της Reebok πάνω στο fitness και έχει έρθει να υποστηρίξει κάθε αθλητή στην εκτέλεση απαιτητικών ασκήσεων και δύσκολων κινήσεων.

Η Βασιλική Μιλλούση, παγκόσμια πρωταθλήτρια στη δοκό ισορροπίας και δυνατή παίκτρια που παρακολουθούμε στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 Nomads, προτιμά τη συγκεκριμένη σειρά και ειδικότερα το Reebok Lux Tight.

Την προτίμησή του, όμως, στην  Crafted By Fitness της Reebok, δείνχει και ο μοναδικός 26χρονος χρυσός ολυμπιονίκης των κρίκων, Λευτέρης Πετρούνιας, επιλέγοντας το Reebok Epic Short

Όπως καταλαβαίνεις πρόκειται για δύο κορυφαίους αθλητές, με μεγάλες απαιτήσεις και απαιτητικές προπονήσεις. Από τις βασικές ασκήσεις που κάνουν για ενδυνάμωση και καλύτερο έλεγχο των petroynias1.jpgκινήσεών τους, μέχρι τις σύνθετες και εξαιρετικά δύσκολες ασκήσεις που τους έχουν καταξιώσει, η σειρά Crafted By Fitness τους χαρίζει ελευθερία κινήσεων, σταθερό κράτημα και απομακρύνει την υγρασία από το σώμα τους, επιτρέποντάς τους να επικεντρωθούν στα σημαντικά: τις σωστές κινήσεις και τη σωστή εκτέλεση.

Αυτό, λοιπόν, θα σου προσφέρει κι εσένα! Θα κάνει πολύ πιο δυνατές και απολαυστικές τις προπονήσεις σου! 

Γιατί η Reebok δοκιμάζει τα προϊόντα της σε πραγματικές συνθήκες, με αληθινούς αθλητές, σε κανονικές προπονήσεις. Έτσι, με αυτό τον τρόπο, είναι σίγουρη ότι αυτό που προσφέρει είναι, απλώς και μόνο, το καλύτερο για κάθε αθλητή.

Τρέξε, λοιπόν, να δοκιμάσεις και να κάνεις δικά σου κομμάτια της σειράς Crafted By Fitness. Μη χάσεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις premium εξοπλισμό, φτιαγμένο για κάθε σου κίνηση! 

reebokinin.jpg


 

 

Διαβάστε επίσης

FITNESS

5 ιδανικά είδη άσκησης για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Για να διατηρηθείς ενεργή και γεμάτη ευεξία τους μήνες που περιμένεις το μωρό σου

FITNESS

6 τρόποι με τους οποίους η yoga ενισχύει τη σεξουαλική σου ζωή

Κι όμως, η ενασχόληση μαζί της μπορεί να βελτιώσει κατά πολύ και το σεξ στην καθημερινότητά σου

FITNESS

Οκτώ τρόποι για να χάσετε λίπος από την κοιλιά

Πώς να μειώσετε το σπλαχνικό λίπος

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30