Skip to main content

FITNESS

Κάνε statement με τον πιο δυναμικό τρόπο

Η (νέα) limited-edition Statement Collection των adidas Women έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει εμάς τις γυναίκες, σε κάθε μας προπόνηση!


Κέλλυ Νόβακ

Αντλώντας έμπνευση από το παγκόσμιο community των adidas Women η νέα Statement Collection παρουσιάζει εμβληματικά looks που προσφέρουν ακαταμάχητο στυλ και κορυφαία υποστήριξη σε κάθε μας προπόνηση. 

Στη νέα capsule συλλογή του brand έρχονται να προστεθούν δυναμικές Ελληνίδες, μέλη των adidas Women, αποδεικνύοντας ότι η νέα συλλογή είναι σχεδιασμένη για να καλύψει κάθε μας ανάγκη και να υποστηρίξει την προπόνηση μας, προσφέροντας μας από ένα χαλαρωτικό yoga session μέχρι ένα άκρως δυναμικό HIIT workout.

 Bras, tights, jackets, παπούτσια και αξεσουάρ ολοκληρώνουν τη νέα statement συλλογή της adidas, με bold training looks που κάνουν κάθε μια από εμάς να ξεχωρίζει.

Τα floral και γεωμετρικά prints της νέα συλλογής εμπνέονται από την αγαπημένη σχεδιάστρια του brand, Stella McCartney, η οποία συνδυάζει το κορυφαίο design με δροσερά υφάσματα, αναβαθμίζοντας το στυλ αλλά και την απόδοσή μας.

adidas_Women_Statement_Collection_01.jpg 

Από τη νέα συλλογή του brand δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κλασικά sport bras της adidas «Αll Me», «Don’t Rest» και «Stronger For It».

Κάθε bra είναι σχεδιασμένο για να ακολουθεί τη γραμμή αλλά και τις ανάγκες μας. Τις ανάγκες, δηλαδή, κάθε σωματότυπου αλλά και κάθε αθλητικής μας δραστηριότητας.

adidas_Women_Statement_Collection_02.jpg

All Me Bra

--Τέλεια υποστήριξη για μικρότερα cups

--Άνεση και απόλυτη ελευθερία κινήσεων

--Διαφορετικά στυλ από τιράντες και αφαιρούμενες επενδύσεις που απομακρύνουν τον ιδρώτα

adidas_Women_Statement_Collection_03.jpg 

Don’t Rest Bra

--Μεσαία υποστήριξη ιδανική μέχρι και cups C

--Anti-bounce στήριξη που χαρίζει αίσθηση ασφάλειας

--Κλασικός αθλητικός σχεδιασμός στην πλάτη

adidas_Women_Statement_Collection_04.jpg

Stronger For It Bra

--Υψηλή υποστήριξη για μεγαλύτερα cups

--Σταθερότητα ακόμα και στις πιο έντονες προπονήσεις

--Τιράντες που προσαρμόζονται για ένα ιδιαίτερο και προσωπικό στυλ

Το παγκόσμιο community των adidas Women βάζει τη δική του σφραγίδα στη νέα συλλογή του brand. Η Dua Lipa, η Karlie Kloss, η Shay Mitchell, η Hannah Bronfman και η  Garbiñe Muguruza , ως γνήσιες Adidas Women, αποτελούν πηγή έμπνευση. Aποτέλεσμα: Μια statement συλλογή σχεδιασμένη για να βοηθήσει κάθε μια από εμάς να απελευθερώσει την κρυμμένη δημιουργικότητά της.

 Δυναμικές και τολμηρές,  η Ευαγγελία Αραβανή, η Νάντια Μπουλέ, η Λίλη Αλεξούληη Χαρά Γιδαράκου, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, η Αθηνά Κοίνη, η Ελεάννα Λίμα, η Αναστασία Μαρινάκου, η Πόλυ Χατζόγλου, η Βίβιαν Δράκου, η Αλεξάνδρα Ρίζου και η Σοφία Καρυώτη φωτογραφίζονται με τα νέα bold training looks βάζοντας και τη δική τους υπογραφή στη νέα συλλογή. Αν κι εσύ ανήκεις στην κατηγορία των τολμηρών και δυναμικών γυναικών, ετοιμάσου να απογειώσεις την αυτοπεποίθησή σου με δυναμικά workouts, workshops, upbeat ρυθμό αλλά και να χαλαρώσεις με ζεν στιγμές.

 

adidas_Women_Statement_Collection_05.jpg

​Νάντια Μπουλέ 

adidas_Women_Statement_Collection_06.jpg

Ευαγγελία Αραβανή 

adidas_Women_Statement_Collection_07.jpg

 Βίβιαν Δράκου

adidas_Women_Statement_Collection_08.jpg

 

 Πόλυ Χατζόγλου 

Την Πέμπτη 01.11 έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ΤHREE WAYS TO CREATE και να γιορτάσεις το λανσάρισμα της νέας Statement Collection, με τον πιο ξεχωριστό τρόπο, παρέα με τις adidas Women αλλά και ambassadors της adidas, στο The Loft (Καπνικαρέας 3, Αθήνα).

Στις 18:00 και στις 18:30 μπορείς να δοκιμάσεις το SPIN AROUND και να απολαύσεις το πιο ανεβαστικό spinning class, από τον master του spinning, Coach Zarou. Στις 19:30 get ready to SWEAT TO THE BEAT, σ’ ένα δυναμικό HIIT workout με τον Νικόλα Ντάνο. Στις 20:30 σε περιμένει η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με ένα GENTLE YOGA FLOW υπό την καθοδήγηση της yoga teacher, Aleksandra Yoga.

Όλα τα workouts θα συνοδεύονται από μοναδικά workshops και εκπλήξεις που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα αλλά και άκρως δημιουργικά.

Δες αναλυτικά τα sessions, διάλεξε αυτό που σε ενθουσιάζει περισσότερο και κάνε δωρεάν την εγγραφή σου, δηλώνοντας συμμετοχή στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens. Ανακάλυψε τώρα τη νέα Statement Collection στο adidas.gr και την 01.11 σε επιλεγμένα adidas Stores και επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών.

Διαβάστε επίσης

FITNESS

6 είδη γυμναστικής για να βελτιώσεις την αντοχή σου στη φυσική δραστηριότητα

Τι να ξεκινήσεις για να δεις την αντοχή σου να βελτιώνεται άμεσα.

FITNESS

7 ασκήσεις δαπέδου χωρίς εξοπλισμό για να χάσετε 10 κιλά σε ένα μήνα

Γίνετε 10 κιλά ελαφρύτεροι προσθέτοντας αυτές τις εγκεκριμένες από τους ειδικούς ασκήσεις δαπέδου στη ρουτίνα σας

FITNESS

10 συμβουλές που σίγουρα χρειάζεσαι αν είσαι κι εσύ fitness newbie

Ο δεκάλογος της αρχάριας στη γυμναστική, για να πάνε όλα καλά

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαριάντα Πιερίδη: Ρομαντική απόδραση στο Λονδίνο με τον νέο της σύντροφο

Το ζευγάρι έκανε το πρώτο του ταξίδι στο εξωτερικό μετά από σχέση δύο μηνών

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»