3 απολαυστικά ερωτικά φίλτρα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια σου - AllYou.gr

Search

3 απολαυστικά ερωτικά φίλτρα που θα βάλουν φωτιά στα σεντόνια σου

Θέλεις ή δε θέλεις, ΕΤΣΙ θα κάνεις σεξ!

20 Ιανουαρίου 2016

Η λίμπιντό σου είναι πεσμένη; Ψάχνεις έναν τρόπο να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή; Θέλεις να κάνεις καλύτερο και περισσότερο σεξ; Αν η απάντησή σου σε κάποια από τις παραπάνω απορίες είναι θετική, διάβασε παρακάτω. Σου παρουσιάζουμε 3 νόστιμους τρόπους για να κάνεις την ερωτική σου διάθεση να αγγίξει... κορυφή!

1. Ακόμα ένα ποτηράκι: Δεν είναι τυχαίο που όλα τα ρομαντικά βράδια τα οποία καταλήγουν σε (ακόμα) πιο ρομαντικά πρωινά ξεκινούν με ένα ποτήρι κρασί. Το κρασί έχει πολλαπλές ευεργετικές και αφροδισιακές ιδιότητες. Αν μάλιστα το καταναλώσεις με μέτρο, οι ειδικοί διατείνονται θα καταστείλεις το άγχος, τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου. Παράλληλα, το κρασί ξυπνά την ερωτική διάθεσή σου, αυξάνοντας σταδιακά το αίσθημα ευεξίας.

2. Σοκ(ολάτα) κι απόλαυση: Είναι ίσως το μόνο φαγητό τόσο άρρηκτα συνδεδεμένο με το σεξ. Είναι γλυκιά και, το κυριότερο, περιέχει φαινυλεθυλαμίνη, ένα χημικό συστατικό που θεωρείται ότι ενισχύει την ερωτική διάθεση. Παράλληλα, η σοκολάτα συμβάλλει στην απελευθέρωση των ενδορφίνων από τον εγκέφαλο, των ορμονών που μας φτιάχνουν τη διάθεση ενώ και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος προς όλους τους μυς σου.  

3. Δείπνο στα πράσινα: Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σεξουαλική διάθεση συνδέεται άμεσα με τα επίπεδα αντιοξειδωτικών στον οργανισμό. Μια σαλάτα, λοιπόν, με μαρούλι, ρόκα, ντομάτα και σέλινο, θα σε βάλει στο δρόμο... για το κρεβάτι.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!