Έχεις απόψε ραντεβού; Πριν βγεις, φάε ΑΥΤΟ - AllYou.gr

Search

Έχεις απόψε ραντεβού; Πριν βγεις, φάε ΑΥΤΟ

Αγόρια, σε σας το λέμε!  

21 Φεβρουαρίου 2016

Μια ανατρεπτική νέα μελέτη βρήκε πως οι γυναίκες βρίσκουν πιο ελκυστικό τον ιδρώτα των αντρών όταν εκείνοι έχουν φάει σκόρδο! Η μελέτη, που έγινε με συνεργασία επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο του Στίρλινγκ στη Σκοτία και το Πανεπιστήμιο του Καρόλου στην Πράγα, αποκάλυψε πως η μυρωδιά του σκόρδου στους άντρες δρα ως ισχυρό αφροδισιακό για τις γυναίκες.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα της έρευνας δημοσιεύτηκαν στην επιθεώρηση Appetite. “Η κατανάλωση σκόρδου μπορεί να έχει θετική επίδραση στο πόσο θετική θεωρείται η μυρωδιά του σώματος, ίσως χάρη στο σημαντικό ρόλο που παίζει στην υγεία”, δήλωσαν οι επιστήμονες που συμμετείχαν στη μελέτη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η λύση σε αυτό το μυστήριο, μπορεί να κρύβεται στην εξέλιξη. Πιθανολογείται πως εξελικτικά οι γυναίκες έλκονται από τη μυρωδιά του σκόρδου στον αντρικό ιδρώτα επειδή αυτή υποδεικνύει πως ο άντρας είναι υγιής, άρα και κατάλληλος σύντροφος για αναπαραγωγή.

Τα καλά νέα είναι πως τα χάπια σκόρδου είχαν την ίδια επίδραση με τις σκελίδες του σκόρδου, και πιθανώς αποτελούν μια πιο εφικτή πριν-το-ραντεβού επιλογή. 

Πηγή: http://www.iatrikanea.gr/Ακολούθησε το allyou στο Instagram!