Έτσι θα χάσεις 7 κιλά σε ένα χρόνο, χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ γυμναστική - AllYou.gr

Search

Έτσι θα χάσεις 7 κιλά σε ένα χρόνο, χωρίς ΚΑΘΟΛΟΥ γυμναστική

Στάχτη... και blueberry.

16 Φεβρουαρίου 2016

Ποιος είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να χάσεις κιλά και να κάψεις λίπος; Είμαστε σχεδόν βέβαιες ότι θα μας πεις τα εξής: να μειώσεις τις θερμίδες που καταναλώνεις και να ξεκινήσεις τη γυμναστική!

Τι θα έλεγες, όμως, αν σε διαβεβαιώναμε ότι μπορείς να χάσεις έως και 7 κιλά σε ένα χρόνο χωρίς να πατήσεις το πόδι σου στο γυμναστήριο; Και μάλιστα, δεν το λέμε εμείς, αλλά οι ερευνητές του Πανεπιστήμιο Loughborough, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι αρκεί μια χούφτα μούρα την ημέρα για να δεις τον αριθμό των λιπωδών κυττάρων στο σώμα σου να μειώνεται έως και 73%!

Στην έρευνα, οι μελετητές προέτρεψαν τους συμμετέχοντες να τρώνε ζυμαρικά κάθε βράδυ και μάλιστα τόσα ώστε να χορτάσουν. Ωστόσο, στους μισούς από αυτούς πρότειναν να καταναλώνουν μια χούφτα μούρα το απόγευμα ενώ στους άλλους μισούς ένα γλυκό της αρεσκείας τους. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι εκείνοι που έτρωγαν μούρα κατανάλωναν κατά μέσο όρο 134 θερμίδες λιγότερες από τους εκείνους που έτρωγαν κάτι γλυκό.

Κι αν το να ξεφορτωθείς 7 κιλά μέσα σε ένα χρόνο χωρίς να χύσεις στάλα ιδρώτα δεν είναι ικανός λόγος για να κρατήσεις... μούρα, οι Άγγλοι ειδικοί σου υπενθυμίζουν ότι τα μούρα προστατεύουν την καρδιά, θωρακίζουν το ανοσοποιητικό κι ακονίζουν τη μνήμη! 

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!