FOOD
Αλάτι ΤΕΛΟΣ με αυτά τα 6 συστατικά
Το άλας της γης... αλλιώς.
Είτε ακούς παράπονα γιατί το... τσιμπάς λίγο παραπάνω, είτε πρέπει να το περιορίσεις για λόγους υγείας, εμείς σου αποδεικνύουμε περίτρανα ότι μπορείς να αντικαταστήσεις το αλάτι με άλλες –εξίσου νόστιμες- τροφές, χωρίς να κάνεις καμία γευστική έκπτωση.
Κάνε του αλατιού: Το ξίδι και το χυμό λεμονιού
Η οξύτητά τους προσθέτει άμεσα νοστιμιά στο φαγητό σου, ενώ εντείνει τη γεύση των υπόλοιπων υλικών που θα βάλεις στο πιάτο σου.
Κάνε του αλατιού: Τις ντομάτες
Λειτουργούν εξίσου αποτελεσματικά με το ξίδι και το χυμό λεμονιού, χάρη στην επίσης φυσική οξύτητά τους. Για να πετύχεις ένα πιο «αλμυρό» αποτέλεσμα, θα χρειαστείς περισσότερες ντομάτες από όσες χρησιμοποιείς συνήθως.
Κάνε του αλατιού: Τις πιπεριές
Επιτυγχάνουν μια καυτή αίσθηση που ξεγελά τη γλώσσα. Εκτός από κόκκινες πιπεριές, μπορείς να πειραματιστείς και με πιπεριές jalapeños.
Κάνε του αλατιού: Τη ρίγανη και το θυμάρι
Είναι πιο νόστιμα όταν είναι ξερά, ενώ ο κόλιανδρος, ο βασιλικός και ο μαϊντανός απογειώνουν γευστικά ένα πιάτο, όταν είναι φρέσκα. Ό,τι και να επιλέξεις, τα συγκεκριμένα υλικά μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το αλάτι στο πιάτο σου, χάρη στο δυνατό άρωμά τους.
Κάνε του αλατιού: Τα μπαχαρικά
Το κύμινο, το τζίντζερ και το μοσχοκάρυδο δίνουν μια πικάντικη αίσθηση στο πιάτο, κάνοντας την προσθήκη του αλατιού περιττή.
SELECTIONS
- 5 τονωτικές λοσιόν για ρύθμιση της λιπαρότητας και των ατελειών
- 6 high waist jeans για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις
- 5 ενδείξεις ότι πρέπει να επενδύσεις σε μια μάσκα για ταλαιπωρημένα μαλλιά
- 6 καθημερινές συνήθειες που αυξάνουν εκθετικά το ρίσκο απόκτησης καρκίνου