ΑΥΤΟΣ είναι ο καλύτερος τρόπος να τα χάσεις - AllYou.gr

Search

ΑΥΤΟΣ είναι ο καλύτερος τρόπος να τα χάσεις

Επιτέλους: μια δίαιτα... φιλική προς τη σιλουέτα σου!

28 Απριλίου 2016

Μετά τη δίαιτα του ανανά και τη δίαιτα της πάπιας, ήρθε μάλλον η ώρα να δοκιμάσεις τη δίαιτα των... φίλων. Κι αυτό γιατί – σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες δίαιτες- το να κάνεις δίαιτα μαζί με την καλύτερη φίλη σου αποτελεί καλή και κυρίως αποτελεσματική ιδέα.  

Πριν προλάβεις να μας καταρρίψεις, άφησέ μας να εξηγηθούμε: σύμφωνα με νέες έρευνες, οι Αφροαμερικανίδες εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά παχυσαρκίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την άλλη όμως είναι και οι γυναίκες με τις στενότερες σχέσεις μεταξύ τους. Κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης, λοιπόν, χρησιμοποίησαν αυτήν την πληροφορία για να βοηθήσουν τις υπέρβαρες γυναίκες να χάσουν τα περιττά κιλά. Τι έκαναν; Δημιούργησαν ομάδες με βασικό προσανατολισμό τους τη βελτίωση της υγείας των ατόμων που συμμετείχαν σε αυτές. 

Το αποτέλεσμα μετά από τρεις μόνο μήνες εβδομαδιαίων συγκεντρώσεων ήταν το εξής: οι γυναίκες που έλαβαν μέρος στις ομάδες απέκτησαν στενή διαπροσωπική επαφή και, χάρη στην παρότρυνση που παρείχαν η μία στην άλλη, κατάφεραν να χάσουν κατά μέσο όρο 3 κιλά, αλλά και να μειώσουν την υπέρταση κατά 50%.  

Με άλλα λόγια, από σήμερα ξεκινάμε δίαιτα... με την κολλητή μας! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!