Εις το όνομα του ρόδ(ι)ου (και της αρώνιας) - AllYou.gr

Search

Εις το όνομα του ρόδ(ι)ου (και της αρώνιας)

2 φυσικοί χυμοί "από σπίτι", για να επωφεληθείς και να απολαύσεις τους σπόρους του... καλού!   

15 Ιουλίου 2016

Σίγουρα έχεις ακούσει για τις ευεργετικές ιδιότητες του ροδιού, ενώ τελευταία πιθανότατα ακούς εξίσου πολλά για τις ιδιότητες ενός άλλου "ευεργετικού" σπόρου: της αρώνιας. Τι θα έλεγες, λοιπόν, αν σου αποκαλύπταμε πώς μπορείς να απολαύσεις και τους δύο... σπόρους του καλού και μάλιστα ολόφρεσκους;  

Πώς θα το κάνεις; Με τους νέους 100% φυσικούς, στυμμένους χυμούς ΟΛΥΜΠΟΣ από φρέσκα φρούτα νέας σοδειάς. Όλη η γεύση και η δροσιά της ελληνικής φύσης, σαν να τους έστυψες στο σπίτι σου. Χωρίς προσθήκη σακχάρων και συντηρητικών, δροσίζουν απολαυστικά όλη την ημέρα.

Προσφέρουν στον οργανισμό μας τόνωση και αναζωογόνηση στο λεπτό. Συγκεκριμένα: 

Χυμός από Ρόδι: Φυσικός στυμμένος χυμός ροδιού, με εξαιρετική γεύση και άρωμα, χαρίζει ενέργεια όλη την ημέρα, χωρίς ενοχές.

Χυμός από Αρώνια: Γεύση φρέσκιας αρώνιας, σαν να την έχεις μόλις μαζέψει από το περιβόλι σου. Η Αρώνια είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και αποτελεί την ιδανική απόλαυση.

Θα τους βρεις σε όλα τα ψυγεία, σε νέα πρακτική συσκευασία των 250ml. 

olimposximoi750.jpg

Για να μάθεις περισσότερα για τους φρέσκους χυμούς ΟΛΥΜΠΟΣ, μπες στο www.olympos.gr ή στο Facebook Page ΟΛΥΜΠΟΣ. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!