Το τρικ που θα σε κάνει να αντιστέκεσαι στις τηγανιτές πατάτες - AllYou.gr

Search

Το τρικ που θα σε κάνει να αντιστέκεσαι στις τηγανιτές πατάτες

Ένα απρόσμενο «αντίδοτο» που υπόσχεται να σε βοηθήσει να παίξεις σκληρή άμυνα κόντρα στην αγάπη που παχαίνει.

02 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσες και πόσες φορές δεν έχεις κατηγορήσει τον εαυτό σου για την έλλειψη δύναμης και πειθαρχίας μπροστά σε αυτές τις ζεστές και απίθανες ψιλοκομμένες τηγανιτές πατάτες, που σε αναγκάζουν να καθαρίσεις το πιάτο σου και την… τυροκαυτερή που συνήθως βρίσκεται πλάι τους;

Ήρθε η ώρα να βάλεις τέλος στα ενοχικά σου συναισθήματα μιας και οι ειδικοί μας καθησυχάζουν ότι τουλάχιστον δεν πρόκειται για έλλειψη δύναμης εκ μέρους σου. Αντίθετα, υπεύθυνες για τις παρασπονδίες μας είναι εκείνες που ουσίες που απελευθερώνουν στον οργανισμό μας και οι οποίες έχουν παρόμοια εθιστική δράση με εκείνη της μαριχουάνας. Ο λόγος για τα περίφημα ενδοκαναβινοειδή, τα οποία απελευθερώνονται με το που οι πλούσιες σε λιπαρά τροφές ακουμπήσουν την άκρη της γλώσσα μας.

Τα καλά νέα είναι ότι δεν είσαι τελείως στο έλεος τους μιας και οι ειδικοί έχουν βρει ένα απρόσμενο «αντίδοτο» το οποίο υπόσχεται να σε βοηθήσει να παίξεις σκληρή άμυνα κόντρα στις πατάτες. Ποιο είναι αυτό; Ένα κομμάτι κρύας γαλοπούλας! Το τελευταίο θα σε επαναφέρει σε τάξη μιας και μειώνει την έκκριση των εν λόγω «εθιστικών» ουσιών.  Κι αν δεν σου αρέσει η γαλοπούλα, το ίδιο αποτέλεσμα μπορείς να πάρεις καταναλώνοντας μια φέτα μήλου με λίγο φιστικοβούτυρο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!