Skip to main content

FOOD

Η απόφαση που θα γεμίσει τη μέρα σου με ενέργεια

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Κάνε τις σωστές κινήσεις.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Η ποιότητα της καθημερινότητας μας, εξαρτάται από πολλά πράγματα τα οποία πολλές φορές δεν περνάνε καν από το χέρι μας. Όμως, δε γίνεται να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια! Αυτό που έχει σημασία, είναι να αλλάξουμε όλα εκείνα που εξαρτώνται από εμάς. Μικρές κινήσεις και αποφάσεις, που θα μας φτάσουν σε μια πιο γεμάτη ζωή.

Το πρωί, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο κομμάτι "βελτιώνω τη ζωή μου". Δεν είναι τυχαία η παροιμία "η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται". Οπότε ξεκίνα από εκεί.  Κάθε πρωί, το μόνο που σε χωρίζει από μια πιο «γεμάτη», θετική ζωή, γεμάτη ενέργεια είναι απλά μια απόφαση. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι σκεφτείς, αρκεί να το πιστέψεις: το πρωινό σου ανήκει! 

fitnessenergy.jpgΚι αν ψάχνεις και ένα σύμμαχο σε αυτή σου την μάχη ενάντια στην εξάντληση και την κακή διάθεση, τα δημητριακά FITNESS® της Nestlé βρίσκονται εδώ για σε ενθαρρύνουν να πιστέψεις στον υπέροχο, μοναδικό εαυτό σου και να σου δώσουν την ενέργεια που χρειάζοεσαι για να ανταπεξέλθουν στους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας, πετυχαίνοντας ό,τι στόχο βάλεις στο μυαλό σου.

Οι απολαυστικά τραγανές νιφάδες ολικής άλεσης των δημητριακών FITNESS, πλούσιες σε φυτικές ίνες, βιταμίνες Β2, Β6 και σίδηρο, δίνουν στον οργανισμό το κατάλληλο… boost ενέργειας που χρειάζεται στο ξεκίνημα της μέρας, ενισχύοντας την ομαλή λειτουργεία του μεταβολισμού μέσα από συστατικά υψηλής διατροφικής αξίας.

Πες «αντίο» στην κούραση και ζήσε τη ζωή που ονειρεύεσαι, ακολουθώντας έναν πιο «έξυπνο» και ισορροπημένο τρόπο ζωής! Το μόνο που χρειάζεσαι είναι θετικές σκέψεις και στόχους που θα σε κάνουν να ξυπνάς χαμογελαστή κάθε πρωί, παρέα με ένα λαχταριστό και θρεπτικό μπολ δημητριακών FITNESS®!
 

Διαβάστε επίσης

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

FOOD

Φράουλες για πάντα: δες τα σούπερ οφέλη που σου προσφέρουν

Με ελάχιστες θερμίδες, γλυκιά γεύση και εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ, οι φράουλες είναι λατρεία!

FOOD

Τι οφέλη προσφέρει το ακτινίδιο στην υγεία σου

Το ακτινίδιο διαθέτει εξαιρετικό διατροφικό προφίλ και σου φέρνει πολλά οφέλη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ