Να τι συμβαίνει αν τρως μόνο πατάτες για ένα χρόνο - AllYou.gr

Search

Να τι συμβαίνει αν τρως μόνο πατάτες για ένα χρόνο

Κάποιος αποφάσισε να κάνει αυτή τη δίαιτα και φυσικά πολλόι τον κατέκριναν.

19 Δεκεμβρίου 2016

Πολλά έχουμε ακούσει για δίαιτες. Το να τρώει κανείς, όμως, μόνο πατάτες για ένα χρόνο, δεν το είχαμε ξανακούσει. Ήρθε, όμως, και αυτή η στιγμή. Λέγεται Andrew Taylor, ζει στη Μελβούρνη και έχασε 45 κιλά, τρώγοντας πατάτες και μόνο τη χρονιά που φεύγει. Όπως αναφέρει, όχι μόνο αδυνάτισε, αλλά αποχωρίστηκε τα αντικαταθλιπτικά φάρμακα και τα επίπεδα της χοληστερόλης του έχουν πέσει. 

"Σε όλη μου τη ζωή πάλευα με το βάρος μου. Έχω δοκιμάσει πολλές δίαιτες και τρόπους διατροφής, με το γνωστό αποτέλεσμα να χάνω βάρος και μετά να το ξαναπαίρνω. Στα τέλη του 2015, συνειδητοποίησα ότι όλες αυτές οι προσπάθειες απώλειας βάρους, στόχευαν μόνο στο σύμπτωμα και όχι στο πρόβλημα. Κατάλαβα ότι είχα εθισμό στο φαγητό" περιγράφει ο ίδιος στο website που έχει δημιουργήσει, spudfit.com

 

 

Όπως σημειώνει, έψαξε, διάβασε, παρακολούθησε σεμινάρια και ντοκιμαντέρ και κατέληξε στο να τρώει πατάτες, καθώς θα του έδιναν όλα όσα χρειαζόταν ο οργανισμός του. Φυσικά, πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν αρνητικά το συγκεκριμένο μοτίβο διατροφής, όμως ο ίδιος τονίζει ότι παρακολουθείται από γιατρό ο οποίος μάλιστα εγκρίνει την επιλογή του. Παραδέχεται ότι αυτό που κάνει είναι υπερβολικό, αλλά τονίζει ότι αν δεν κάνεις υπερβολικά πράγματα δε μπορείς να χάσεις υπερβολικά πολύ βάρος. Εμείς, πάλι, θα σου προτείναμε να μη το δοκιμάσεις στο σπίτι...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!