Skip to main content

FOOD

6 τροφές για να κάψεις λίπος τώρα

Βάλε τις στο πρωινό σου asap!


Κέλλυ Νόβακ

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να χάσεις βάρος; Ακολουθώντας μια σωστή διατροφή αλλά και καθημερινή άσκηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις. Ένα γεύμα που δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεις από την καθημερινή σου διατροφή, είναι το πρωινό. Ενσωματώνοντας σε αυτό κάποιες συγκεκριμένες τροφές, μπορείς να δώσεις στον οργανισμό σου ένα έξτρα boost στο χάσιμο βάρους και κυρίως στο κάψιμο του λίπους. Πάμε να τις δούμε!

Αυγά

Έρευνες έχουν δείξει ότι άνθρωποι που ξεκινούν την ημέρα τους τρώγοντας αυγά, όχι μόνο τρώνε λιγότερες θερμίδες την υπόλοιπη μέρα αλλά καίνε και περισσότερο λίπος.

Smoothies

Ένα πρωτεϊνούχο smoothie το πρωί, που περιλαμβάνει καρύδια, φασόλια, αμύγδαλα αλλά και φρούτα όπως το πράσινο μήλο, θα ενεργοποιήσουν τον οργανισμό σου, ενώ παράλληλα θα σε χορτάσει.

Αβοκάντο

Το αβοκάντο είναι πλούσιο σε μη-κορεσμένα λίπη κάτι που το καθιστά την ιδανική τροφή για να σου δώσει ενέργεια, ειδικά όταν γυμνάζεσαι το πρωί.

Κουάκερ

Άλλη μια τροφή που αν την φας το πρωί θα σου δώσει πολύ ενέργεια ενώ θα ενεργοποιήσει τον μεταβολισμό σου. Συνδύασε την με φρούτα όπως σμέουρα, βατόμουρα και goji berries οι οποίες αποτελούν υπερτροφές.

Πράσινο Τσάι

Ξέρουμε ότι σου αρέσει να πίνεις καφέ το πρωί, αλλά κάθε τόσο αντικατέστησέ τον με πράσινο τσάι, το οποίο βελτιώνει τον μεταβολισμό και επιταχύνει το κάψιμο λίπους.

Γκρέιπφρουτ

Βάλε γκρέιπφρουτ ή λεμόνι σε ζεστό νερό και πιες το πριν φας πρωινό. Με τον τρόπο αυτό, θα καθαρίσει ο οργανισμός σου ενώ παράλληλα ενεργοποιείς τον μεταβολισμό.

Διαβάστε επίσης

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

FOOD

To top 15 των λαχανικών με χαμηλούς υδατάνθρακες που αγαπούν οι διατροφολόγοι

Μπορεί να είναι τα λαχανικά με τους χαμηλότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι γεμάτα με θρεπτική πυκνότητα και υπέροχη γεύση

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30