Skip to main content

FOOD

Αυτές είναι οι διατροφικές συνήθειες των celebrities

Μα, τι τρώνε επιτέλους και έχουν τόσο ωραίο σώμα;



Μήπως έχεις αναρωτηθεί ποτέ, πώς δείχνουν πάντα τόσο άψογες οι αγαπημένες μας σταρ (ακόμα και όταν γυμνάζονται); Τελικά, το μυστικό της επιτυχίας τους βρίσκεται στην διατροφή τους!

Κάθε τους γεύμα έχει και σκοπό. Σκοπό να τους δώσει ενέργεια, λαμπερό δέρμα αλλά και υγιή και καλλίγραμμα σώματα τα οποία οφείλονται πολύ συχνά στην διατροφή τους.

Δες παρακάτω, λοιπόν, τις διατροφικές συνήθειες και τα τρικ που οι αγαπημένες μας celebrities ακολουθούν πιστά!

 

Jennifer Lawrence

5healthyhabitscelebs_01.jpg


Πριν από κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η Jennifer Lawrence πίνει χαμομήλι για να χαλαρώσει. Ο προσωπικός γυμναστής της JLaw, δηλώνει ότι το χαμομήλι χαλαρώνει το σώμα και αποβάλλει το στρες το οποίο μπορεί να υπάρχει πριν ένα σημαντικό event, με αποτέλεσμα να προκαλεί πρήξιμο στην κοιλιά. Το τσάι είναι διουρητικό και αποβάλλει τις τοξίνες.

 

Christie Brinkley

5healthyhabitscelebs_02.jpg


To θρυλικό μοντέλο ξεκινάει την μέρα του με ένα ποτήρι ζεστό νερό και τον χυμό ενός ολόκληρου λεμονιού. Προσθέτει επίσης λίγο μέλι και λίγο καυτερό πιπέρι, κάτι που βοηθάει στις καύσεις.

 

Jenna Dewan-Tatum

5healthyhabitscelebs_03.jpg


Η ηθοποιός και χορεύτρια είχε δηλώσει ότι βασίζει πολύ την διατροφή της σε τροφές με πρωτεΐνη και στα λαχανικά, κάτι που την χορταίνει και της δίνει ενέργεια. Για πρωινό, επιλέγει πράσινα smoothies κάτι που κάνει τα μαλλιά, το δέρμα και την ενέργειά της ακόμη καλύτερη!

 

Rihanna

5healthyhabitscelebs_04.jpg


Η γνωστή καλλιτέχνιδα ξεκινάει την ημέρα της τρώγοντας 4 βραστά αυγά, μια φέτα ψωμί (χωρίς κόρα) και διάφορα φρούτα όπως ανανά, μάνγκο κ.ά. Εναλλακτικά, τρώει ασπράδια αυγού και ανανά και πίνει ένα ποτήρι με ζεστό νερό και λεμόνι.

 

Rosie Huntington-Whiteley

5healthyhabitscelebs_05.jpg


Το πανέμορφο μοντέλο είχε δηλώσει ότι δεν στερείται τίποτα. «Λατρεύω το φαγητό, οπότε προσπαθώ να μην έχω περιορισμούς», είχε δηλώσει στο Vogue Australia. «Τα γεύματά μου περιλαμβάνουν τα πάντα. Ψάρι, κοτόπουλο, σαλάτες ή χορτοφαγικά γεύματα. Επίσης, έκοψα το κόκκινο κρέας. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά δεν το λαχταρούσα πια. Από τότε νιώθω πιο ελαφριά αλλά και πιο υγιής».

 

Διαβάστε επίσης

FOOD

Οι 10 τροφές πιο πλούσιες σε βιταμίνη Κ, που προτείνονται από διαιτολόγους

Αυτά τα φρούτα και λαχανικά γεμάτα βιταμίνη Κ και σας προσφέρουν σημαντικά οφέλη

FOOD

To top 15 των λαχανικών με χαμηλούς υδατάνθρακες που αγαπούν οι διατροφολόγοι

Μπορεί να είναι τα λαχανικά με τους χαμηλότερους υδατάνθρακες, αλλά είναι γεμάτα με θρεπτική πυκνότητα και υπέροχη γεύση

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30