Skip to main content

FOOD

Κάψε λίπος τρώγοντας!

4 λιποδιαλυτικές τροφές για να βάλεις στο πρωινό σου τώρα.


Κέλλυ Νόβακ

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! Και σίγουρα θα… φανεί όταν φας ένα θρεπτικό και χορταστικό πρωινό το οποίο θα σου δώσει ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Γιατί όμως, να μην εκμεταλλευτείς την κατάσταση και συμπεριλάβεις στο σημαντικό αυτό γεύμα τροφές που θα σε βοηθήσουν να κάψεις λίπος;

Ενσωματώνοντας στο πρωινό σου γεύμα κάποιες συγκεκριμένες τροφές, μπορείς να δώσεις στον οργανισμό σου το επιπλέον boost που χρειάζεται για να χάσεις βάρος και να κάψεις το περιττό λίπος. Ποιες είναι αυτές; Δες παρακάτω!

Αυγά

Τα αυγά πέρα από χορταστικά, βοηθούν και στις καύσεις του οργανισμού. Έρευνες έχουν δείξει ότι άνθρωποι που ξεκινούν την ημέρα τους με αυγά, έχουν δει σημαντική διαφορά στα επίπεδα λίπους στο σώμα τους.

Κουάκερ

Τo κουάκερ είναι μια θαυμάσια τροφή, ειδικά για το πρωινό καθώς ενεργοποιεί τον οργανισμό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καις και λίπος! Συνδύασε με μούρα και goji berries για ένα πιο απολαυστικό γεύμα!

Πράσινο τσάι

Ξέρω πόσο πολύ σου αρέσει ο καφές, αλλά αν αντικαταστήσεις τον ένα από τους δύο που πίνεις κάθε πρωί, με ένα πράσινο τσάι, θα επιταχύνεις τις διαδικασίες στο κάψιμο λίπους.

Γκρέιπφρουτ

Στύψε ένα γκρέιπφρουτ σε ζεστό νερό και πιες το πρωί, πριν το πρωινό σου! Το γευστικό ρόφημα θα σε ξυπνήσει και εσένα και τον οργανισμό σου, ώστε να κάνει πιο γρήγορα καύσεις, άρα και να κάψει λίπος!

Διαβάστε επίσης

FOOD

Ποια πολύτιμα οφέλη προσφέρει στον οργανισμό σου το ρόφημα με δεντρολίβανο

6 σημαντικά οφέλη υγείας του τσαγιού δεντρολίβανου

FOOD

Φράουλες για πάντα: δες τα σούπερ οφέλη που σου προσφέρουν

Με ελάχιστες θερμίδες, γλυκιά γεύση και εντυπωσιακό διατροφικό προφίλ, οι φράουλες είναι λατρεία!

FOOD

Τι οφέλη προσφέρει το ακτινίδιο στην υγεία σου

Το ακτινίδιο διαθέτει εξαιρετικό διατροφικό προφίλ και σου φέρνει πολλά οφέλη