Αυτή η γυναίκα είναι η απόδειξη ότι μπορείς να έχεις τέλειο σώμα μετά την εγκυμοσύνη - AllYou.gr

Search

Αυτή η γυναίκα είναι η απόδειξη ότι μπορείς να έχεις τέλειο σώμα μετά την εγκυμοσύνη

Μερικές φωτογραφίες αρκούν για να εμπεδώσεις ότι το σώμα ανταποκρίνεται στην γυμναστική και την καλή διατροφή.

27 Σεπτεμβρίου 2016

Οι περισσότερες μελλοντικές μαμάδες, έχουν ανησυχία για το πως θα είναι το σώμα τους μετά τη γέννηση του μωρού τους. Τα παραπάνω κιλά, η χαλάρωση, οι ραγάδες, είναι μερικές μόνο από τις λέξεις που έρχονται στο μυαλό τους. Και αναρωτιούνται: γίνεται να έχω τέλειο σώμα λίγο καιρό μετά το μαιευτήριο; Γίνεται, υπό προϋποθέσεις, απαντάει η Tammy Hembrow που αυτοαποκαλείται "fitness guru".

H instagram fitness σταρ με περισσότερους από 4 εκατ. ακόλουθους, δείχνει μέσα από μια σειρά φωτογραφιών ότι το σώμα της κατάφερε να επανέρθει σε απίστευτη φόρμα, πολύ λίγο καιρό αφού έφερε στον κόσμο την κόρη της. Στο παρακάτω κολάζ, φαίνεται αριστερά το σώμα της ακριβώς μόλις έφτασε στο σπίτι της μετά τη γέννα και στα δεξιά 3 εβδομάδες μετά. Όπως μπορείς να δεις είναι αυτό που θα λέγαμε κομψά "φέτες".

"Δε μου επιτρέπεται να γυμνάζομαι ακόμα αλλά έτρωγα υγιεινά και γυμναζόμουν καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εκτός από τις τελευταίες εβδομάδας καθώς είχα επιπλοκές. Έχασε ΠΟΛΥ μυική μάζα αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με το σώμα μου μετά την εγκυμοσύνη. Πολλές γυναίκες νομίζουν ότι δε μπορείς να ανακτήσεις το σώμα σου μετά την εγκυμοσύνη αλλά δεν είναι αλήθεια. Ανυπομονώ να ξεκινήσω ξανά τις προπονήσεις και να αποκτήσω καλύτερη φόρμα από ποτέ" γράφει στη συνέχεια της περιγραφής.

Eδώ, μετά από δύο μήνες:

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!