Τα 8 "must have" κάθε εγκυμοσύνης - AllYou.gr

Search

Τα 8 "must have" κάθε εγκυμοσύνης

Θα σου χρειαστούν. 

21 Φεβρουαρίου 2015
Συντάκτης : Μαρία Μυλωνά

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ο οργανισμός της γυναίκας υφίσταται πολλές μεταβολές. Για την καλύτερη αντιμετώπιση των μικρών ή και μεγαλύτερων αλλαγών, σας προτείνουμε μια λίστα με προϊόντα, που θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε καλύτερα.

Ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, το δέρμα γίνεται πιο ξηρό και πολλές γυναίκες έχουν έντονο κνησμό, συνεπώς είναι απαραίτητη η καλή ενυδάτωση.

Μαλακή οδοντόβουρτσα και στοματικό διάλυμα. Λόγω των ορμονικών αλλαγών τα ούλα των εγκύων ματώνουν, γι’ αυτό χρειάζεται μια μαλακή οδοντόβουρτσα και σωστός καθημερινός καθαρισμός.

Σερβιετάκια. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν αυξημένα κολπικά υγρά, τη φυσιολογική λευκόρροια της εγκυμοσύνης, γι’ αυτό τα σερβιετάκια είναι απαραίτητα.

Βιταμίνες. Σίδηρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, φυλλικό οξύ ή οτιδήποτε άλλο σας συστήσει ο γιατρός σας, θα πρέπει να λαμβάνονται καθημερινά, όσο είστε έγκυος.

Γάλα Μαγνησίας. Δυστυχώς η δυσκοιλιότητα ταλαιπωρεί τις περισσότερες εγκύους και το γάλα Μαγνησίας ή κάτι αντίστοιχο, προτείνεται από τους περισσότερους γυναικολόγους.

Αντιηλιακό. Η προστασία από τον ήλιο είναι απαραίτητη, όχι μόνο όταν πηγαίνετε στη θάλασσα, αλλά σε κάθε σας έξοδο.

Μαξιλάρι εγκυμοσύνης. Αυτά τα μαξιλάρια σας βοηθούν να χαλαρώνετε, να κοιμάστε καλύτερα, να στηρίζετε σωστά τη μέση σας, ενώ θα σας φανούν χρήσιμα και αργότερα κατά τον θηλασμό.

Μπουκαλάκια με νερό. Δεν θα πρέπει να κάνετε βήμα, χωρίς να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!