Είσαι έγκυος; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δυσκολεύεσαι να κάνεις - AllYou.gr

Search

Είσαι έγκυος; Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δυσκολεύεσαι να κάνεις

Εκτός από υπομονή... 

26 Φεβρουαρίου 2015

Είναι αλήθεια  ότι η προχωρημένη εγκυμοσύνη σας δυσκολεύει στην καθημερινότητά σας. 

Ποια είναι λοιπόν τα 5 πράγματα που αδυνατεί να κάνει μια έγκυος γυναίκα;

1. Να βγάλει τα ρούχα της

Γίνεται σε τόσο αργούς ρυθμούς που μπορείτε να διεκδικήσετε το ρεκόρ του πιο αργού ντυσίματος στο Γκίνες και το μόνο που εύχεστε είναι να μπορούσατε να βγείτε έξω με τις πυτζάμες. 

2. Να βάλει κάλτσες και παπούτσια

Έχετε δοκιμάσει τα πάντα. Να τα βάλετε στο κρεβάτι ή στο πάτωμα ή ακόμα και όρθια. Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δεν πιάνει, οπότε μάλλον θα πρέπει να ζητήσετε από τον άντρα σας να σας βοηθήσει.

3. Να αλλάζετε πλευρό στο κρεβάτι 

Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται να έχεις δεξιότητες ακροβάτη. Διαφορετικά, αρκείσαι σε μια απλή περιστροφή από τα δεξιά στα αριστερά και το αντίθετο. 

4. Να ξυρίσετε τα πόδια σας και την ευαίσθητη περιοχή

Όσο μεγαλώνει η κοιλιά τόσο πιο δύσκολη είναι η αποτρίχωση ειδικά σε μέρη που δεν βλέπετε. Οπότε μάλλον θα πρέπει να αφεθείτε στα χέρια του ιατρικού προσωπικού όταν έρθει η ώρα του τοκετού.

5. Να μπαίνετε και να βγαίνετε από την μπανιέρα

Οι ντουζιέρες είναι ιδανικές για αυτή την περίοδο, γιατί η μπανιέρα σας δυσκολεύει. Ωστόσο  μην επιχειρήσετε να μπείτε και να βγείτε έξω από την μπανιέρα σας χωρίς βοήθεια. Καλό είναι επίσης να αποφεύγετε τα «καυτά» ντους, καθώς η έντονη ζέστη μπορεί να βλάψει το έμβρυο ή να αισθανθείτε αδυναμία ή ναυτία, καθώς ενδέχεται να μειωθεί η πίεση του αίματός σας.

Πηγή: http://mother.gr/Ακολούθησε το allyou στο Instagram!