"Είμαι έγκυος και εμφάνισα δέκατα. Να ανησυχήσω;" - AllYou.gr

Search

"Είμαι έγκυος και εμφάνισα δέκατα. Να ανησυχήσω;"

Πριν πανικοβληθείς, διάβασε ΑΥΤΟ. 

29 Μαϊου 2015

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να ανέβει λίγο η θερμοκρασία του σώματος, αλλά αν ανεβάσεις πυρετό καλό είναι να ζητήσεις τη συμβουλή του γιατρού σου.

Μπορεί να συμβεί τους εννέα μήνες της εγκυμοσύνης να μη νιώθεις πολύ καλά και να έχεις λίγο πυρετό, αλλά μην ανησυχείς! Αν είσαι έγκυος και το θερμόμετρο ανέβει λίγο, ο γιατρός σου θα σε συμβουλέψει αν χρειάζεται να πάρεις κάποιο αντιπυρετικό για να νιώσεις καλύτερα, όπως διαβάζουμε στο www.prenatal.gr. Υπάρχουν κάποια φάρμακα που μπορείς να πάρεις, όπως η παρακεταμόλη, αλλά μπορείς να προσανατολιστείς και στα ομοιοπαθητικά προϊόντα που δεν έχουν καθόλου αντενδείξεις για εσένα και για το παιδί σου, αν τα παίρνεις σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Δεν είναι καλή ιδέα να αποφασίζεις μόνη σου αυτήν την τόσο ιδιαίτερη και όμορφη στιγμή της ζωής σου. Να ζητάς πάντα τη συμβουλή του οικογενειακού γιατρού σου ή του γυναικολόγου σου που γνωρίζει το ιατρικό ιστορικό και θα σου συστήσει την καλύτερη θεραπεία. Για την πρόληψη μπορείς – πάντα με τη συμβουλή του γιατρού σου – να πάρεις συμπληρώματα διατροφής όπως βιταμίνες: οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β και η βιταμίνη C ενισχύουν το ανοσοποιητικό και είναι εξαιρετικοί σύμμαχοι.

Τέλος, το καλύτερο φάρμακο είναι πολλή φροντίδα και τρυφερότητα από τον μέλλοντα μπαμπά που σίγουρα θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα!

Πηγή: http://www.infokids.gr/Ακολούθησε το allyou στο Instagram!