Skip to main content

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

5 ψέματα που λένε ΟΛΕΣ οι γυναίκες στην εγκυμοσύνη

Η λίστα με τα "δεν θα...". 


Μαρία Μυλωνά

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι περισσότερες γυναίκες είναι απόλυτες σχετικά με κάποια πράγματα που πιστεύουν ότι θα κάνουν ή δε θα κάνουν όταν γεννήσουν. Ύστερα, όμως, έρχεται το μωράκι τους και όλα αλλάζουν.

1. Δε θα μιλάω όλη την ώρα για το μωρό μου: Κι όμως, τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, δε θα μιλάτε για τίποτα άλλο εκτός από το μωρό σας και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό.

2. Δε θα παραμελήσω τον εαυτό μου: Καμία γυναίκα δε θέλει να παραμελεί τον εαυτό της, όμως με ένα μωράκι που σας χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο, θα δείτε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο να ασχολείστε με την ομορφιά σας.

3. Δε θα το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες: Ναι, θα το βγάζετε, συνέχεια. Όταν κοιμάται, όταν χαμογέλα, όταν πίνει γάλα, όταν το κάνετε μπάνιο. Ακόμα κι αν θέλετε να μη το βγάζετε, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε, γιατί θα είναι τόσο μοναδικά υπέροχο.

4. Δε θα το κοιμίσω ποτέ στο κρεβάτι μου: Μακάρι να το καταφέρετε, αλλά το πιο πιθανό είναι να το πάρετε μαζί σας στο κρεβάτι σας, κάποιες φόρες ίσα μέχρι να αποκοιμηθεί, κάποιες άλλες ακόμα και για ολόκληρη τη νύχτα.

5. Δε θα παραπονιέμαι για τις δυσκολίες της μητρότητας: Μόνο όταν γίνετε μανούλα θα καταλάβετε στ’ αλήθεια πόσο δύσκολο είναι να μεγαλώνεις ένα παιδί. Και τότε θα θέλετε να μοιραστείτε με κάποιον τις αγωνίες, τους φόβους, τα προβλήματα και τους καημούς σας. 

Πηγή: http://mother.gr/

Διαβάστε επίσης

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

6 είδη άσκησης ιδανικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Τι να επιλέξετε ώστε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε στους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

7 τρόποι να αποβάλετε το stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εμφάνιση stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να το καταπολεμήσουμε

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Γιατί οι γυναίκες λαχταρούν συγκεκριμένες τροφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Τi είναι αυτό που κάνει τις μισές τουλάχιστον εγκυμονούσες στην Αμερική να ζητούν πίκλες για σνακ;

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.