Skip to main content

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Από λεχώνα, ξανά γυναίκα: 4 σημάδια που το αποκαλύπτουν

ΕΤΣΙ θα καταλάβεις ότι ξεπέρασες τη... φάση του νεογέννητου! 


Μαρία Μυλωνά

Οι πρώτοι μήνες με το μωρό είναι γεμάτοι άγχος και αγωνία, αφού οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους και όλα τους είναι άγνωστα. Καθώς όμως περνά ο καιρός και το μωράκι σας μεγαλώνει, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο για όλους. Ας δούμε 4 σημάδια που δείχνουν ότι ξεπεράσατε τη φάση του νεογέννητου:

1. Έχετε μάθει να ξεχωρίζετε το κλάμα του μωρού σας: Τις πρώτες μέρες, όταν το μωρό έκλαιγε, σας έπιανε πανικός. Τώρα ξέρετε πότε κλαίει γιατί πεινάει, πότε γιατί νυστάζει κλπ.

2. Έχετε αποκτήσει μια ρουτίνα: Σταδιακά, το μωράκι σας αποκτά ένα πρόγραμμα τόσο στο φαγητό, όσο και στον ύπνο, γεγονός που κάνει τη ζωή σας ευκολότερη.

3. Βγαίνετε περισσότερο έξω: Είτε επειδή περιμένατε να σαραντίσετε, είτε γιατί είχατε ανασφάλεια, τον πρώτο καιρό το να βγείτε έξω με το μωρό φαινόταν δύσκολο. Με τον καιρό νιώθετε πιο άνετα να πηγαίνετε βόλτες.

4. Εμπιστεύεστε άλλους να κρατήσουν το παιδί σας: Στην αρχή διστάζατε ακόμα και να αφήσετε κάποιον να πάρει αγκαλιά το μωράκι σας. Ευτυχώς αυτή η φάση ξεπεράστηκε γρήγορα και πλέον μπορείτε να βγείτε μόνες σας, ξέροντας ότι το παιδί σας είναι σε καλά χέρια.

Πηγή: http://mother.gr/

Διαβάστε επίσης

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

6 είδη άσκησης ιδανικά για την περίοδο της εγκυμοσύνης

Τι να επιλέξετε ώστε να συνεχίσετε να γυμνάζεστε στους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης.

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

7 τρόποι να αποβάλετε το stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Η εμφάνιση stress κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι να το καταπολεμήσουμε

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

Γιατί οι γυναίκες λαχταρούν συγκεκριμένες τροφές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Τi είναι αυτό που κάνει τις μισές τουλάχιστον εγκυμονούσες στην Αμερική να ζητούν πίκλες για σνακ;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.