4 καθημερινές συνήθειες που ρίχνουν τη libido σου - AllYou.gr

Search

4 καθημερινές συνήθειες που ρίχνουν τη libido σου

Εκτός από την υγεία σου, βλάπτουν και την ερωτική σου ζωή!  

> ΥΓΕΙΑ ::
14 Οκτωβρίου 2015

Θέλεις να απογειώσεις την ερωτική σου ζωή; Δεν αρκεί μόνο η καλή διάθεση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που ρίχνουν τη libido και επομένως καλό είναι να τους αποφεύγεις. 

Θέλεις να μάθεις ποιοι είναι;   

Φάρμακα: Πολλά αντικαταθλιπτικά, αντιυπερτασικά, φάρμακα στομάχου, αγχολυτικά, σκευάσματα που περιέχουν ορμόνες ή χορηγούνται σε περιπτώσεις ψυχικών παθήσεων, ενδέχεται να αναστέλλουν την ερωτική επιθυμία. Πριν ξεκινήσεις, λοιπόν, μία θεραπεία, συζήτησε με το γιατρό σου για τις παρενέργειες που ενδεχομένως να έχουν στη σεξουαλική ζωή σου και για τις πιθανές λύσεις.

Βαριά γεύματα: «Κουράζοντας» το πεπτικό σύστημά σου με υπερβολική κατανάλωση φαγητού, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να πυροδοτήσεις χημικές αλλαγές στον εγκέφαλό σου, οι οποίες θα προκαλέσουν υπνηλία και στομαχική εξάντληση (αλλά σε καμία περίπτωση ερωτική επιθυμία). 

Αλκοόλ: Ένα ποτηράκι μπορεί να χαλαρώνει, αλλά η μεγαλύτερη ποσότητα υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσει βλάβη στον αγγειακό μηχανισμό, επηρεάζοντας σημαντικά τη στύση των ανδρών. Αντίστοιχα, στις γυναίκες αναστέλλει την ερωτική επιθυμία και εμποδίζει τη διέγερση. 

Στρες: Δρα καταλυτικά, αφού δεν σε αφήνει να απελευθερωθείς και να φτάσεις στην κορύφωση.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!