Ο σύντροφός σου έχει κοιλίτσα; Είσαι από τις... τυχερές - AllYou.gr

Search

Ο σύντροφός σου έχει κοιλίτσα; Είσαι από τις... τυχερές

Όσο περισσότερο λίπος, τόσο μεγαλύτερη αντοχή! 

> ΥΓΕΙΑ ::
21 Μαρτίου 2016

Νέα έρευνα δείχνει πως οι άντρες με μεγαλύτερη κοιλιά είναι καλύτεροι εραστές καθώς έχουν αυξημένη αντοχή στο κρεβάτι. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία, παρακολούθησαν 200 άντρες και σύγκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) και τη σεξουαλική τους επίδοση. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι πως οι ελαφρώς παχύσαρκοι άντρες με εμφανή κοιλιά και υψηλότερο ΔΜΣ έκαναν έρωτα για κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά.

Οι άντρες από την πιο αδύνατη ομάδα, περιορίστηκαν στα δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με σημαντικό αριθμό τους να υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτωση. “Όσο αυξανόταν ο ΔΜΣ, μειωνόταν ο αριθμός των αντρών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτωση”, αναφέρουν οι επιστήμονες.

Γιατί όμως οι άντρες με την… κοιλίτσα έχουν καλύτερη σεξουαλική επίδοσηκαι μεγαλύτερη αντοχή στο κρεβάτι; Οι ειδικοί πιστεύουν πως το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σημαίνει πως ο άντρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι η θηλυκή ορμόνη του σεξ που στους άντρες βοηθά στη συγκράτηση του οργασμού.

Πηγή: http://www.iatrikanea.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!