Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Ο σύντροφός σου έχει κοιλίτσα; Είσαι από τις... τυχερές

Όσο περισσότερο λίπος, τόσο μεγαλύτερη αντοχή! 


Μαρία Μυλωνά

Νέα έρευνα δείχνει πως οι άντρες με μεγαλύτερη κοιλιά είναι καλύτεροι εραστές καθώς έχουν αυξημένη αντοχή στο κρεβάτι. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο Erciyes στην Τουρκία, παρακολούθησαν 200 άντρες και σύγκριναν το δείκτη μάζας σώματος (ΔΜΣ) και τη σεξουαλική τους επίδοση. Το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν είναι πως οι ελαφρώς παχύσαρκοι άντρες με εμφανή κοιλιά και υψηλότερο ΔΜΣ έκαναν έρωτα για κατά μέσο όρο 7,3 λεπτά.

Οι άντρες από την πιο αδύνατη ομάδα, περιορίστηκαν στα δύο λεπτά κατά μέσο όρο, με σημαντικό αριθμό τους να υποφέρει από πρόωρη εκσπερμάτωση. “Όσο αυξανόταν ο ΔΜΣ, μειωνόταν ο αριθμός των αντρών που είχαν πρόωρη εκσπερμάτωση”, αναφέρουν οι επιστήμονες.

Γιατί όμως οι άντρες με την… κοιλίτσα έχουν καλύτερη σεξουαλική επίδοσηκαι μεγαλύτερη αντοχή στο κρεβάτι; Οι ειδικοί πιστεύουν πως το περισσότερο λίπος γύρω από την περιοχή της κοιλιάς σημαίνει πως ο άντρας έχει περισσότερη οιστραδιόλη. Η οιστραδιόλη είναι η θηλυκή ορμόνη του σεξ που στους άντρες βοηθά στη συγκράτηση του οργασμού.

Πηγή: http://www.iatrikanea.gr

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

Μπορεί ο θηλασμός να σας προστατεύσει από μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ο θηλασμός είναι πολύτιμος τόσο για την υγεία σας όσο και για το νεογέννητό σας. Αυτή η εκπληκτική αλήθεια συχνά μένει ανείπωτη.

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η νηστεία είναι το καλύτερο εργαλείο αποτοξίνωσης για την υγεία σου

Ανεξάρτητα από το θρησκευτικό της υπόβαθρο, η νηστεία μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό μέσο φροντίδας για την υγεία σου

ΥΓΕΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down 2024: «τέλος τα στερεότυπα»

Η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down (WDSD), 21 Μαρτίου, γιορτάζεται επίσημα από τα Ηνωμένα Έθνη από το 2012.

Προτεινόμενα

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά