Κάνε ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ με αυτόν τον απίστευτο τρόπο - AllYou.gr

Search

Κάνε ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ με αυτόν τον απίστευτο τρόπο

Βούρτσισε (για) την ερωτική σου ζωή.

> ΥΓΕΙΑ ::
01 Αυγούστου 2016

Νιώθεις τη λίμπιντό σου πεσμένη;  Σου έχουμε καλά νέα: ο δρόμος για μια καλύτερη ερωτική ζωή και πιο ανεβασμένη διάθεση περνάει από το χέρι σου- κυριολεκτικά. Πρόσφατη ισραηλινή έρευνα αποκάλυψε το εξής φοβερό γεγονός: οι άντρες και οι γυναίκες που δεν έχουν «όρεξη» να περιποιηθούν τα δόντια τους εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα. 

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι περίπου το 15% των ατόμων με χαμηλή λίμπιντο αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη στοματική τους κοιλότητα. Ο λόγος; Τα στοματικά μικρόβια ταξιδεύουν μέσω των αρτηριών, προκαλώντας στένωση των αγγείων της βαλάνου, με αποτέλεσμα να μην διοχετεύεται το απαραίτητο για τη διέγερση αίμα στα όργανα που παίζουν το πρωταγωνιστικό ρόλο την... κρίσιμη ώρα. 

Σημείωσε δε, ότι οι ερευνητές διατείνονται ότι το φαινόμενο αυτό παρατηρείται πιο συχνά στους άντρες παρά στο ωραίο φύλο, οπότε αν ο καλός σου δεν έχει διάθεση να την... βρείτε στο κρεβάτι, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις πόσο συχνά παίρνει την την οδοντόβουρτσα στα χέρια του. Κι αν εδώ και καιρό εσύ και ο σύντροφός σου αναζητάτε την χαμένη σας λίμπιντο, πιάστε οδοντόβουρτσα τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!