Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Κάνε ΚΑΛΥΤΕΡΟ σεξ με αυτόν τον απίστευτο τρόπο

Βούρτσισε (για) την ερωτική σου ζωή.


Φύλλις Νικολάου

Νιώθεις τη λίμπιντό σου πεσμένη;  Σου έχουμε καλά νέα: ο δρόμος για μια καλύτερη ερωτική ζωή και πιο ανεβασμένη διάθεση περνάει από το χέρι σου- κυριολεκτικά. Πρόσφατη ισραηλινή έρευνα αποκάλυψε το εξής φοβερό γεγονός: οι άντρες και οι γυναίκες που δεν έχουν «όρεξη» να περιποιηθούν τα δόντια τους εμφανίζουν σεξουαλικά προβλήματα. 

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι περίπου το 15% των ατόμων με χαμηλή λίμπιντο αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη στοματική τους κοιλότητα. Ο λόγος; Τα στοματικά μικρόβια ταξιδεύουν μέσω των αρτηριών, προκαλώντας στένωση των αγγείων της βαλάνου, με αποτέλεσμα να μην διοχετεύεται το απαραίτητο για τη διέγερση αίμα στα όργανα που παίζουν το πρωταγωνιστικό ρόλο την... κρίσιμη ώρα. 

Σημείωσε δε, ότι οι ερευνητές διατείνονται ότι το φαινόμενο αυτό παρατηρείται πιο συχνά στους άντρες παρά στο ωραίο φύλο, οπότε αν ο καλός σου δεν έχει διάθεση να την... βρείτε στο κρεβάτι, δεν έχεις παρά να τσεκάρεις πόσο συχνά παίρνει την την οδοντόβουρτσα στα χέρια του. Κι αν εδώ και καιρό εσύ και ο σύντροφός σου αναζητάτε την χαμένη σας λίμπιντο, πιάστε οδοντόβουρτσα τουλάχιστον 2-3 φορές την ημέρα.

 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

Έξυπνα tips για να προστατέψεις τα μάτια σου από τα αλλεργιογόνα

Τι να κάνεις για να αποφύγεις το τσούξιμο και τη δυσφορία αυτή την εποχή του χρόνου

ΥΓΕΙΑ

«Μια μέρα χωρίς γέλιο είναι μια μέρα χαμένη»

Έλεγε ο Τσάρλι Τσάπλιν που σαν σήμερα γεννήθηκε – και σου θυμίζουμε τα οφέλη του να γελάς πιο συχνά

ΥΓΕΙΑ

Πώς να προστατέψεις την υγεία σου τις ημέρες με υψηλή περιεκτικότητα σκόνης στην ατμόσφαιρα

Η έντονη περιεκτικότητα σκόνης στην ατμόσφαιρα μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το αναπνευστικό σύστημα και να προκαλέσει μια σειρά από ενοχλήσεις

Προτεινόμενα