3 τρικ για να αποφύγεις τις «μπόμπες» - AllYou.gr

Search

3 τρικ για να αποφύγεις τις «μπόμπες»

Ποτέ ξανά κακό hangover.

> ΥΓΕΙΑ ::
24 Ιουνίου 2016

Την έχεις πατήσει αρκετές φορές όταν βγαίνεις έξω για ποτό και οι συνέπειες –δυστυχώς- είναι ολέθριες. Για να μην την ξαναπατήσεις, εμείς ψάξαμε και σου δίνουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μάθεις να «μυρίζεσαι» την απάτη από... μακριά. Σου σερβίρουν λοιπόν το ποτό που ζήτησες, εσύ όμως πριν το πιεις, προσέχεις δυο τρία πράγματα για να είσαι σίγουρη.

1. Αρχικά, καλό είναι να μυρίσεις το ποτό και έπειτα το δοκιμάσεις. Η οσμή, η γεύση, η δύναμη του αλκοόλ είναι παράγοντες που θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις αν πίνεις νοθευμένο ποτό.  

2. Αν δεν είσαι σίγουρη για το μπαρ στο οποίο πρόκειται να τα πιεις, προτίμησε να παραγγείλεις ένα καθαρό και σκέτο ποτό (π.χ. ουίσκι) αντί για το αγαπημένο σου κοκτέιλ, γιατί έτσι μπορείς να καταλάβεις καλύτερα αν πίνεις καλής ποιότητας αλκοόλ. Αφού σου το φέρουν,  βάλε την παλάμη σου πάνω στο ποτήρι και κούνησέ το το. Πιες μια μικρή γουλιά και αν αισθανθείς ότι το ποτό σου «καεί» το λαιμό, τότε τότε αυτό που πίνεις δεν είναι ιδιαίτερα καθαρό.

3. Αν είσαι με παρέα και αποφασίσατε να παραγγείλετε μπουκάλι, βάλε λίγο στο ποτήρι σου. Πριν πιεις, κλείσε το μπουκάλι και κούνησέ το καλά. Αν το περιεχόμενο του μπουκαλιού για να ξαναβρεί την καθαρότητα του αργήσει πάνω από λίγα δεύτερα, τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι νοθευμένο.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!