Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Πήρε το... χρυσό!

Και δικαίως, καθώς ΑΥΤΗ η μάρκα καλύπτει τις ανάγκες μας και μας φροντίζει... EveryDay! 


Μαρία Μυλωνά

To χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» απέσπασε η EveryDay σε μια εντυπωσιακή τελετή για το Λιανεμπόριο, όπου βραβεύτηκαν εξαιρετικές πρακτικές των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των σελφ σέρβις Excellence Awards 2016.

Η διάκριση στην κατηγορία «Αύξηση Πωλήσεων / Μεριδίου Προϊόντων – Non Food» αποτελεί επισφράγιση της άκρως επιτυχημένης πορείας της μάρκας EveryDay, από το ξεκίνημά της έως σήμερα. Η EveryDay γεννήθηκε μέσα από το όραμα της ΜΕΓΑ: την επιθυμία να προτείνει την ελληνική πρόταση στη γυναικεία υγιεινή, σε έναν τομέα που κατακλύζεται από παρουσία πολυεθνικών εταιρειών, που δεν διατηρούν παραγωγικές μονάδες στη χώρα μας. Κάθε χρόνο, η EveryDay αύξανε τα μερίδιά της, λόγω του καινοτόμου σχεδιασμού της, που συνδυάζει όχι μόνο τύπους και μεγέθη που καλύπτουν καλύτερα τις εξειδικευμένες ανάγκες των γυναικών, αλλά και μοναδική έμφαση στις ανάγκες του ευαίσθητου δέρματος.

mega750.jpg

Έτσι, με σχεδιασμό και παραγωγή στην Ελλάδα, με επενδύσεις σε τεχνολογία αιχμής, με αφοσίωση στο άριστο αποτέλεσμα, τόσο σε απορροφητικότητα όσο και σε προστασία του δέρματος, η EveryDay αποτέλεσε το πιο ανοδικό brand από το ξεκίνημά της, για να κατακτήσει το 2015 την πρώτη πλέον θέση στην ελληνική αγορά μετά από μια ακόμη σημαντική άνοδο μεριδίου.

 

Παράλληλα, το brand EveryDay διαθέτει σήμερα μια επιτυχημένη παρουσία και στο εξωτερικό, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική καινοτομία μπορεί να κατακτήσει την προτίμηση χιλιάδων καταναλωτών και στο εξωτερικό.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

ΥΓΕΙΑ

Μπορεί ο θηλασμός να σας προστατεύσει από μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ο θηλασμός είναι πολύτιμος τόσο για την υγεία σας όσο και για το νεογέννητό σας. Αυτή η εκπληκτική αλήθεια συχνά μένει ανείπωτη.

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η νηστεία είναι το καλύτερο εργαλείο αποτοξίνωσης για την υγεία σου

Ανεξάρτητα από το θρησκευτικό της υπόβαθρο, η νηστεία μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό μέσο φροντίδας για την υγεία σου

Προτεινόμενα

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα

CELEBS

Δέσποινα Βανδή: Δείτε την μοντέρνα κουζίνα της

Η τραγουδίστρια λατρεύει τον χώρο της κουζίνας

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου