Ένα νέο που πρέπει να μάθεις αν τα μάτια σου κουράζονται συχνά - AllYou.gr

Search

Ένα νέο που πρέπει να μάθεις αν τα μάτια σου κουράζονται συχνά

Θα πεις όχι σε ένα προϊόν που θα ανακουφίσει τα ταλαιπωρημένα σου μάτια;

> ΥΓΕΙΑ ::
02 Νοεμβρίου 2016

Πολλές ώρες στον υπολογιστή; Πολύ διάβασμα; Φακοί επαφής όλη μέρα; Όποιο από τα παραπάνω και αν συμβαίνει, ένα είναι σίγουρο: τα μάτια σου υποφέρουν. Μην τα αφήνεις χωρίς φροντίδα! Χρησιμοποίησε αυτές τις μαγικές σταγόνες που κυκλοφορούν στο εμπόριο. Εδώ και λίγες, μέρες, μάλιστα έχεις περισσότερες επιλογές καθώς μάθαμε ένα νέο και το μοιραζόμαστε μαζί σου.

Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου προϊόντος οφθαλμικών σταγόνων μίας δόσης, Νewsept Eyes. To Νewsept eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι, καθώς η παρουσία του χαμομηλιού με τις ευεργετικές ιδιότητές του το κάνει να δρα ως καταπραϋντικό, ενώ το υαλουρονικό νάτριο θεωρείται ως το καλύτερο ενυδατικό.

 

eyesnewsept.jpg 

Το νέο αυτό προϊόν, ανακουφίζει τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, τη χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

Φέρσου έξυπνα και δώσε στα μάτια σου τη φροντίδα που έχουν ανάγκη!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!