Skip to main content

ΥΓΕΙΑ

Η σημασία του κασκόλ για εσένα που έχεις άσθμα

Το κρύο είναι εδώ και αυτό το αξεσουάρ μπορεί να γίνει σωτήριο.



Οι περισσότερες από εμάς, φοράμε τα κασκόλ όταν κρυώνουμε πάρα πολύ ή απλά όταν πιστεύουμε ότι ταιριάζουν με τα ρούχα μας - έτσι για να μας δώσουν μερικούς ποντους στιλ παραπάνω.

Όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ, δεν έχει μόνο αυτές τις χρήσεις. Κάποιοι εκεί έξω, το έχουν μαζί τους σαν φύλακα άγγελο, χωρίς καμία υπερβολή. Αναφερόμαστε σε όσους πάσχουν από άσθμα. Σύμφωνα με τους γιατρούς, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να είναι σωτήριο για αυτούς τους ασθενείς. Μάλιστα, στη Βρετανία αυτές τις μέρες, τρέχει μια σχετική καμπάνια ευαισθητοποίησης. Ο κόσμος καλείται να ανεβάσει μια selfie με το  #Scarfie.

"To να ζεις στη Βρετανία σημαίνει ότι είναι απίθανο να αποφύγεις τον κρύο καιρό το χειμώνα, αλλά αν κάποιος έχει άσθμα, απλά το να βάλει ένα κασκόλ γύρω από τη μύτη και το στόμα του, μπορεί να ζεστάνει τον αέρα που θα αναπνεύσει και να μειώσει τον κίνδυνο να πάθει κρίση άσθματος. Προτρέπουμε τον καθένα - είτε πάσχει από άσθμα είτε όχι - να μοιραστεί το μήνυμα ότι κάτι τόσο απλό όσο το κασκόλ μπορεί να σώσει μια ζωή" λέει η Dr Andy Whittamor.

Στη Βρετανία κάθε 10 λεπτά μπορεί κάποιος να πάθει κρίση άσθματος. 3 άνθρωποι τη μέρα πεθαίνουν εξαιτίας κρίσεων άσθματος και 2/3 αυτών των θανάτων θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. 

Διαβάστε επίσης

ΥΓΕΙΑ

8 αποτελεσματικοί τρόποι για να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου αυτή την άνοιξη

Κινήσεις που μπορούν να αλλάξουν τα πάντα στη διατήρηση ενός υγιούς βάρους

ΥΓΕΙΑ

Μπορεί ο θηλασμός να σας προστατεύσει από μελλοντική καρδιακή προσβολή;

Ο θηλασμός είναι πολύτιμος τόσο για την υγεία σας όσο και για το νεογέννητό σας. Αυτή η εκπληκτική αλήθεια συχνά μένει ανείπωτη.

ΥΓΕΙΑ

Γιατί η νηστεία είναι το καλύτερο εργαλείο αποτοξίνωσης για την υγεία σου

Ανεξάρτητα από το θρησκευτικό της υπόβαθρο, η νηστεία μπορεί να αποτελέσει ένα εκπληκτικό μέσο φροντίδας για την υγεία σου

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του