Από σήμερα μαθαίνουμε σαν... καλλιτέχνες! - AllYou.gr

Search

Από σήμερα μαθαίνουμε σαν... καλλιτέχνες!

Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και ξεκλειδώνουμε τα κρυφά μας ταλέντα.

20 Οκτωβρίου 2015
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Μπορεί να σου φαίνεται τολμηρό να κυνηγήσεις το όνειρο σου ή απλά να φοβάσαι ότι δεν έχεις πρωτότυπες ιδέες και θα σε κατηγορήσουν για αντιγραφή. Οι λύσεις στις ανησυχίες σου είναι απλές: πρώτον, κλέψε από πολλούς κι όχι έναν. Δεύτερον, μάθε να μεταμορφώνεις και να μη μιμείσαι και, τέλος, άκου τον Austin Kleon, τον καλλιτέχνη και συγγραφέα του οδηγού «Κλέψε σαν καλλιτέχνης», που υποστηρίζει ότι το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Πόσα μυστικά και συμβουλές όμως να χωράνε τόσο στο «Κλέψε σαν καλλιτέχνης», όπως και στο εξίσου επιτυχημένο εγχειρίδιο του «Πούλα σαν καλλιτέχνης»; Μπορεί ο συγγραφέας να είναι γενναιόδωρος στις ιδέες και τις συμβουλές του, αλλά δεν θα ήταν καλύτερο να είχες την ευκαιρία όχι απλώς να διαβάσεις για το πώς θα αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου αλλά και να δοκιμάσεις στην πράξη όσα υποστηρίζει;

Για αυτό και τα Public, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Key Books, οργανώνουν τις «Ημέρες Δημιουργικότητας», μια σειρά εργαστηρίων με εισηγήσεις βασισμένες στα βιβλία του Austin Kleon. Πέρα από τα... λόγια, τα εργαστήρια περιλαμβάνουν ενεργητικές τεχνικές μάθησης και πολλές ασκήσεις δημιουργικότητας από το πολυαναμενόμενο τρίτο βιβλίο της σειράς του Kleon με τίτλο «Κλέψε Σαν Καλλιτέχνης: Η Μέθοδος». 

Οι «Ημέρες Δημιουργικότητας» αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για να γυρίσουμε σελίδα στη ζωή μας μέσα από απτά παραδείγματα και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις. Τα διαδραστικά εργαστήρια αποτελούνται από τρεις δίωρες συναντήσεις υπό την καθοδήγηση της συμβούλου ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού και coach Niki Anandi Koulouri (4 people matters) και υπόσχονται να ξεκλειδώσουν τη δημιουργικότητά μας.

Εμείς έχουμε ήδη κλείσει θέση: ραντεβού στα... θρανία!

YMcZXGyigHE{/videobox}

Ημέρες Δημιουργικότητας

Πότε: 20, 27 Οκτωβρίου και 3 Νοεμβρίου 2015

Πού: Public Συντάγματος, Αίθουσα εκδηλώσεων,  Καρ. Σερβίας 1, Σύνταγμα

Ώρα έναρξης: 19.00

Κόστος συμμετοχής: 20€  (και για τα τρία εργαστήρια)

Περισσότερες πληροφορίες: blog.public.gr

* Tα βιβλία του Austin Kleon κυκλοφορoύν από τις Εκδόσεις Key Βοoks.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!